Un bărbat care trăieşte de 20 de ani într-o peşteră a mers să se vaccineze imediat ce a aflat de pandemie. Cum a reacţionat VIDEO

0
0
FOTO France24
FOTO France24

Panta Petrovic, un bărbat din Serbia, care în urmă cu 20 de ani a decis să locuiacă în pustietate, a aflat despre faptul că lumea a fost lovită de pandemia de COVID-19 accidental, scrie AFP, citată de Ştirile ProTv.

În vârstă de 70 de ani, sârbul trăieşte într-o peşteră din vârful munţilor Stara Planina din sudul Serbiei, potrivit Daily Star, care citează Mirror. El a mărturisit că s-a retras acolo pentru a evita contactul cu alţi oameni.

“Nu mă simţeam liber în oraş. Acolo, există întotdeauna cineva în calea ta. Fie te certi cu soţia, cu vecinii sau cu Poliţia. Aici, nimeni nu mă deranjează”, a declarat, pentru AFP, Panta Petrovic.

Când a decis să se retragăm în pustietate, bărbatul a donat toţi banii pe care îi avea comunităţii locale. Apoi, el a fost văzut foarte rar în apropiere de Pirot, oraşul său natal, în care trăiesc 40.000 de oameni.

Recent, el a mers la un supermarket din oraş şi a aflat astfel de existenţa COVID-19, care a ucis până acum peste 7.000 de sârbi.

Fără să stea pe gânduri, Panta Petrovic a decis să se vaccineze cu prima doză.

“Vreau să primesc toate cele trei doze, inclusiv cea suplimentară. Îndemn fiecare cetăţean să se vaccineze cu fiecare dintre ele”, a afirmat bărbatul.

“COVID va veni şi aici, în peştera mea”, a mai spus sârbul, care a adăugat că nu înţelege “agitaţia” pe care o fac cei care se împotrivesc vaccinării.

panta petrovic
Europa


Ultimele știri
Cele mai citite