Un bărbat aflat într-un autobuz descoperit s-a lovit cu capul de un pod, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un bărbat de 27 de ani s-a rănit grav după ce s-a lovit cu capul de un pod în timp ce se afla pe puntea superioară a unui autobuz descoperit, în Steinberg am See, landul Bavaria, Germania.

Autobuzul a fost închiriat de o companie regională pentru organizarea unei petreceri cu ocazia unei zile de naştere. 12 persoane erau în autobuz în momentul incidentului. 

În vehicul există semne care avertizează că statul în picioare este interzis, dar unul dintre invitaţi s-a ridicat de pe scaun înainte de trecerea pe sub un pod de sub autostrada A93 şi s-a lovit cu capul de structura de beton.

Autobuzul s-a oprit la apoximativ 300 de metri după pod, după ce şoferului i s-a atras atenţia că bărbatul german s-a rănit grav. Acesta a fost transportat la spital cu elicopterul.

Inspectorul de poliţie Florian Meier a declarat că mai multe persoane se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În autobuz au fost găsite sticle goale de bere şi de şampanie, scrie Libertatea.

Şoferul autobuzului, în vârstă de 57 de ani, este anchetat de poliţie şi i-a fost deschis un dosar de vătămare corporală generală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite