Un bar plutitor din Belgrad s-a scufundat; petrecăreții au sărit în râul înghețat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un club de noapte plutitor s-a scufundat aseară în râul Sava din Belgrad în timpul unui concert susținut de un rapper sârb, a informat postul național de televiziune RTS. Nimeni nu a fost rănit în incident, relatează presa.

Foto: Nexta TV via X
Foto: Nexta TV via X

Peste 100 de tineri, inclusiv elevi de liceu, se adunaseră pe platforma plutitoare a clubului Kartel, situat pe cheiul râului Sava din cartierul Novi Beograd din Belgrad, pentru un concert susținut de rapperul sârb Emin Hajjlic Tsunami. La scurt timp după miezul nopții, platforma a început să se scufunde, iar mulți dintre vizitatori au început să sară în apă, relatează BTA.

La ora 12:44 s-a stabilit că platforma se scufundă și că era necesară evacuarea oamenilor clubului și a apei. Podul dintre platformă și țărm s-a scufundat”, a declarat ministerul sârb de interne.

Șeful Direcției pentru Situații de Urgență a raportat că în total au fost evacuate 114 persoane. Printre aceștia se numărau și 10 minori. Doi au fost transportați la spital din cauza intoxicației cu alcool.

Au fost angajați în acțiune 30 de pompieri-salvatori cu 11 autovehicule și cinci echipe specializate de salvare și lucru în apă, precum și un număr mare de reprezentanți ai jandarmeriei, poliției și serviciilor de urgență”, a explicat MAI.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite