Rusia va muta ostilităţile pe teritoriul său - susţine Mihailo Podoliak, comentând exploziile de la depozitele de petrol şi armament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihailo Podoliak FOTO president.gov.ua

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, consideră că Rusia va muta ostilităţile pe teritoriul său, adică va continua exploziile la depozitele de sale de arme şi de petrol. Potrivit lui Podoliak, ruşii ar putea crede că războiul este departe de ei.

"Dar intensitatea luptelor, pe care Federaţia Rusă o demonstrează astăzi, cu siguranţă, va transfera ostilităţile pe teritoriul rus. Acest lucru este de la sine înţeles. Şi nu contează cine luptă acolo. Poate că îşi vor crea propriile provocări, poate că vor arunca ceva în aer..." - a declarat Podoliak, citat de RBC.ua. Consilierul a adăugat că numărul incidentelor la depozitele de combustibil şi la depozitele de arme din Rusia nu va face decât să crească.

"Chiar dacă Ucraina nu va fi implicată în acest lucru, sigur că vom urmări cu interes cum se prăbuşeşte marea şi puternica verticală a puterii ruse (sistem de ierarhizare în politica rusă, n.r.)" - a subliniat Mihailo Podoliak.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite