Româncă ucisă de o mașină în Italia. Șoferul, un american, și-a continuat drumul după ce a lovit-o

0
Publicat:

O femeie din Baia Mare, în vârstă de 63 de ani, care locuia în cartierul Firiza, a murit într-un accident de mașină în timp ce se afla în vizită la o prietenă în Italia.

Mașină răsturnată la marginea unui câmp
O româncă a murit într-un accident în Italia. Foto: Arhivă Adevărul

Potrivit jurnaliștilor italieni, în timp ce traversa strada, aceasta a fost lovită foarte tare de o mașină care trecea cu viteză. Forța impactului a aruncat-o la câțiva metri distanță, pe un teren cu iarbă. Din păcate, femeia nu a supraviețuit accidentului. Mașina care a lovit-o s-a ciocnit apoi de altă mașină, parcată. Mașina parcată aparținea unui bărbat în vârstă de 46 ani din Minturno.

Poliția italiană a fost chemată la locul accidentului, unde au găsit două autoturisme avariate și șoferii cu răni ușoare. La început, s-a crezut că a fost doar o tamponare între cele două mașini, dar mai târziu s-a descoperit că, înainte de asta a fost lovită o femeie care traversa strada. 

Îngrijorată, prietena Mariei a încercat să o sune, dar a dat de un polițist. Nu și-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav și a plecat să o caute. După multe ore, când s-a întors la locul accidentului, a aflat cu groază că Maria fusese găsită moartă în iarba de lângă șosea.

Anchetatorii cred că cel care a produs accidentul, un bărbat de 42 de ani, american, nu a acordat niciun ajutor femeii rănite, ci a continuat să conducă.

Cadavrul victimei a fost descoperit pe un câmp din apropiere, la câteva zeci de metri de locul unde s-a produs inițial impactul. Poliția lucrează acum pentru a reconstitui cronologia evenimentelor și pentru a afla exact când s-au întâmplat cele două accidente.

Mașinile implicate au fost luate de poliție pentru a fi cercetate. Trupul femeii a fost dus la morgă pentru a se stabili exact cauza decesului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite