Reacţia Rusiei după vizita Angelinei Jolie în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie in Ucraina

Scopul vizitei actriţei americane Angelina Jolie în oraşul ucrainean Liov a fost acela de a distrage atenţia presei de la situaţia de la uzina Azovstal, a susţinut, luni, purtătoarea de cuvânt a ministrului rus de Externe, Maria Zakharova. Ea mai spune că ”asemenea încercări de a ”întrerupe agenda” sunt naive şi primitive.”

”Este atât de uşor să vinzi asta: Actriţa de renume mondial a nimerit în timpul unui atac cu rachete în Ucraina. Ea este, de asemenea, un ambasador al bunăvoinţei, deşi ONU s-a grăbit să-şi dezmintă implicarea în vacanţa ei din Liov.

A vizitat refugiaţi sirieni şi africani flămânzi, însă niciunuia dintre ei nu i-a uşurat viaţa. Însă asta nu interesează pe nimeni. Scopul principal a fost atins - atenţia presei mondiale s-a distras de la Azovstal”, a scris reprezentanta MAE-ului rus, pe pagina sa de Telegram, potrivit tv8.md.

Zakharova a comparat-o pe Angelina Jolie cu interpretul rus Iosif Kobzon, care a negociat cu teroriştii pentru evacuarea unor copii, într-un atentat terorist de la un teatru din Moscova, unde zeci de oamnii au fost ţinuţi ostatici.

”Asemenea încercări de a ”întrerupe agenda” sunt foarte uşor de citit, sunt naive şi primitive. Lanţul logic este următorul: popularitatea ar trebui să funcţioneze pentru populism. Asta e diferenţa de mentalitate. Marele artist şi personalitate publică rusă Iosif Kobzon a negociat cu teroriştii de la Dubrovka şi a scos copiii de acolo, nu a fost o minciună, ci şi-a riscat viaţa. Vedetele americane în schimb ştiu doar să facă PR”, a mai spus acesta.

   

Actriţa Angelina Jolie a fost văzută, sâmbătă, într-o cafenea din Lviv, în Ucraina, dar şi în alte locuri din oraş.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite