Premierul finlandez, în mijlocul unui scandal referitor la petrecerile la care participă, îşi apără dreptul de a se bucura de timpul liber - VIDEO

0
0
FOTO Twitter
FOTO Twitter

Premierul finlandez Sanna Marin apare într-o înregistrare video, postată pe reţele socializare, petrecând împreună cu alte personalităţi, între care deputatul Ilmari Nurminen şi prezentatoarea de televiziune Tinni Wikström, dezvăluie ziarul Iltalehti, relatează site-ul Politico. Şefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a reacţionat joi apărându-şi dreptul de a se bucura de timpul liber, informează dpa.

Împreună cu câţiva prieteni celebri ai săi, Sanna Marin a petrecut într-o casă privată, înainte de a vizita două baruri, potrivit News. 

Într-o înregistrare video, postată în mai multe clipuri pe Instagram Stories, Marin dansează cu exuberanţă împreună cu mai mulţi prieteni, iar în fundal se aud persoane care strigă ceva despre cocaină, dezvăluie ziarul în ediţia de miercuri.

Un deputat din cadrul Patidului Centrului, care face parte din coaliţie, Mikko Kärnä, i-a cerut premierului să facă un test de depistarea drogurilor şi să publice rezultatul.

„Oamenii au voie să aştepte asta de la premierul lor”, a subliniat el într-un mesaj postat pe Twitter.

Marin a dezminţit joi, într-o conferinţă de presă, că a luat droguri şi a subliniat că nu are ”nimic de ascuns”.

„Am dansat, cântat, petrecut, nu am nimic de ascuns şi nu a făcut nimic ilegal”, a declarat ea, subliniind că nu bea mult alcool.

Ea a atacat sursa divulgării imaginilor în care apare.

„Acestea sunt nişte imagini private ce nu erau menite să fie făcute publice”, a spus Sanna Marin, pentru cotidianul finlandez Iltalehti, potrivit Agerpres. 

Ea a subliniat dreptul său de a-şi petrece timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta ei, declarând pentru postul de radio Yle că ea speră că lumea va accepta acest lucru şi că finlandezii „trăiesc în democraţie”.

Aceste înregistrări video au provocat o reacţie împărţită online.

Unii critici o atacă pe Marin şi-i reproşează un comportament „iresponsabil”, în timp ce alţii consideră că popularitatea premierului în vârstă de 36 de ani are să crească.

Sanna Marin a atras atenţia în trecut participând la festivaluri de muzică rock şi petrecând în cluburi, iar mulţi tineri din Finlanda se mândresc cu această „latură sălbatică” a premierului lor. Marin s-a aflat în centrul unui scandal în decembrie, după ce a ieşit noaptea într-un club, după ce un coleg de-al ei din Guvern a fost testat pozitiv covid-19.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite