Polonia le cere germanilor să demonteze gazoductul Nord Stream 2

0
0

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, cere Germaniei să demonteze gazoductul Nord Stream 2. De asemenea, a cerut și Occidentului să își schimbe politicile față de Rusia.

Polonia le cere germanilor să demonteze gazoductul Nord Stream 2 Foto: Shutterstock
Polonia le cere germanilor să demonteze gazoductul Nord Stream 2 Foto: Shutterstock

Andrez Duda a declarat, în timpul unei vizite la Kiev, că nu există nicio revenire la afaceri ca înainte de război atunci când vine vorba de Rusia. El solicită Occidentului să schimbe policile față de țara care a atacat Ucraina și care ocupă teritorii recunoscute internațional de alte țări. 

Nu există nicio revenire la afaceri ca de obicei când vine vorba de relațiile cu Rusia. Într-un moment în care Rusia este în război împotriva Ucrainei, când a atacat Ucraina, când Rusia ocupă teritorii recunoscute internațional de alte țări, acest lucru necesită o schimbare de politică în Occident care nu va opri doar Nord Stream 2, ci va scăpa de Nord Stream 2”, a spus președintele polonez, potrivit Hotnews.

Președintele polonez a mai adăugat, în timpul vizitei sale la Kiev, că Ucraina trebuie să revină la situația dinaintea invaziei ruse și că toate teritoriile pe care Rusia le-a ocupat, trebuie să fie eliberate. 

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite