O maşină în care se afla ministrul eston de Externe a luat foc în timpul unei vizite la Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 O maşină blindată în care se afla ministrul de externe estonian Strain Urmas Reinsalu în timpul vizitei sale în Ucraina, în această săptămână, a luat foc în timp ce se afla în centrul Kievului, a declarat joi diplomatul, relatează dpa.

Strain Urmas Reinsalu
Nimeni nu a fost rănit în incidentul care s-a petrecut marți, 21 martie. FOTO EPA-EFE (Arhivă)

  „Eram cu ambasadorul Estoniei Kaimo Kuusk pe locul din spate şi dintr-o dată Kaimo a spus că este un miros. Şi apoi brusc au izbucnit flăcări în spatele nostru", a declarat Reinsalu în cadrul unei conferinţe de presă în capitala Estoniei Tallinn, scrie Agerpres.

„Din fericire, uşile din spate s-au deschis în cele din urmă pentru că maşina s-ar fi transformat într-o cameră de gazare în câteva secunde", a declarat ministrul eston.

Nimeni nu a fost rănit în incidentul care a avut loc marţi seara. Reinsalu nu a dat nicio informaţie cu privire la posibila cauză a incendiului care a cuprins vehiculul.

Experţi urmează să examineze maşina care a fost pusă la dispoziţia şefului diplomaţiei ţării membre UE şi NATO de către poliţia şi agenţia de protecţie a frontierelor.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite