Motivul pentru care cel mai cunoscut militar american din Ucraina s-a înrolat să lupte împotriva ruşilor

0
0
FOTO Twitter
FOTO Twitter

James Vasquez, cel mai cunoscut militar american ce luptă în Ucraina, a dezvăluit motivul principal pentru care s-a oferit voluntar în războiul din Ucraina.

„Aceasta a fost bunica mea. Familia ei a fost măcelărită de ruşi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ea este singura care a supravieţuit. Acesta este motivul major pentru care sunt aici. Numele ei era Ana şi era extraordinară”, a dezvăluit Vasquez pe pagina sa de Twitter.

Rugat de cei aproape 400.000 de urmăritori ai săi să ofere mai multe detalii, militarul american a precizat că bunica sa era din Letonia şi că a fugit din calea războiului, o actriţă franceză pretinzând că este sora ei pentru a o ţine în viaţă, potrivit hotnews.ro. 

Vasquez a mai dezvăluit că femeia a murit în 2003 şi că a petrecut mult timp ascultându-i poveştile. El a spus despre situaţia din Ucraina că este „istoria care se repetă dar asta va fi ultima oară”.

Vasquez a devenit cunoscut incă din primele stadii ale războiului datorită numeroaselor sale postări în care a distribuit imagini video cu luptele duse împotriva invadatorilor ruşi într-o perioadă în care opinia publică internaţională stătea cu sufletul la gură pentru a vedea dacă apărătorii ucraineni vor reuşi să respingă forţele de invazie ruseşti din jurul Kievului şi a unor oraşe importante precum Harkov.

Mai multe - Europa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite