Monarhia daneză, în centrul controverselor, după imaginile cu prințul moștenitor și presupusa amantă. „Își schimbaseră hainele”

0
Publicat:

După ce revista spaniolă Lecturas a publicat „imagini exclusive" care sugerează că prințul Frederik al Danemarcei ar fi avut o relație intimă cu o altă femeie în Spania, danezii se întreabă dacă prințul moștenitor a fost cu adevărat infidel soției sale, prințesa Mary.

Revista spaniolă Lecturas a publicat imagini cu cei doi. FOTO Lecturas
Revista spaniolă Lecturas a publicat imagini cu cei doi. FOTO Lecturas

În tinerețe, prințul Frederik al Danemarcei a avut multă vreme o reputație proastă, din cauza comportamentului care nu a fost întotdeauna în concordanță cu poziția sa. Între timp și-a recăpătat reputația, dar s-ar putea teme de o recidivă, având în vedere recentele zvonurile de infidelitate, scrie publicația franceză Gala .

În timp ce familia regală daneză i-a primit săptămâna aceasta pe regele Felipe al VI-lea al Spaniei și pe soția sa, regina Letizia, revista spaniolă Lecturas susține, cu fotografii, că prințul Frederik al Danemarcei a petrecut luna trecută o noapte în compania modelului în vârstă de 47 de ani - fostă membră al trupei Goth - Genoveva Casanova.

Și, în timp ce monarhia daneză se află în centrul unei noi controverse cu privire la fidelitatea/infidelitatea peințului moștenitor, Genoveva Casanova, presupusa amantă a viitorului rege al Danemarcei, încearcă să pună capăt zvonurilor, scrie publicația 7sur7.be.

Cum a izbucnit scandalul

Soția lui Frederik, prințesa Mary, se afla la New York pentru a ține un discurs când prințul moștenitor și Genoveva Casanova au fost fotografiați împreună, la Madrid, pe 25 octombrie. Potrivit editorului revistei Lecturas, cei doi au petrecut aproape 12 ore împreună, făcând lucruri pe care „doar doi oameni care se cunosc foarte bine le fac împreună".

„Au intrat separat, dar au ieșit împreună” 

Au petrecut după-amiaza împreună într-un parc și s-au îndreptat spre casa Genovevei Casanova în jurul orei 19.00.

„Au intrat separat, dar au ieșit împreună. Au petrecut aproximativ două ore în casa mexicancei, iar când au ieșit își schimbaseră hainele", scrie revista spaniolă care a făcut dezvăluirile..

S-ar fi îndreptat apoi spre un restaurant de flamenco, unde au petrecut restul serii în intimitate.

„Au stat într-un colț", potrivit revistei spaniole, care scrie că au rămas până târziu în noapte și au plecat după ora 1 dimineața.

„S-au urcat din nou într-o mașină care i-a dus la casa ei, unde au petrecut toată noaptea împreună", mai notează revista spaniolă 

Redactorul-șef al Lecturas a asigură că fotografii publicației au pândit casa toată noaptea.

„În jurul orei 8.30, Frederik a părăsit casa cu o valiză mică și a fost luat de o mașină de serviciu a Ambasadei Danemarcei, care l-a dus la Terminalul 4, partea aeroportului de unde pleacă zborurile private", arată sursa citată.

„Denaturează cu răutate faptele”

Genoveva Casanova a decis să rupă tăcerea

„Neg categoric acuzațiile privind o relație amoroasă între mine și prințul Frederik", a declarat pentru publicația spaniolă Hola.

Potrivit acesteia, „fiecare afirmație nu numai că este total lipsită de adevăr, dar și denaturează cu răutate faptele. Această chestiune este acum în mâinile avocaților mei, care vor lua măsurile necesare pentru a-mi proteja dreptul la onoare, adevăr și intimitate".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite