Moment amuzant la schimbarea gărzii regale de la Palatul Buckingham: un soldat s-a împiedicat şi a căzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un moment amuzant a avut loc la schimbarea gărzii de la Palatul Buckingham, eveniment foarte aşteptat de turişti: unul dintre soldaţii care participau la ceremonia schimbării gărzii s-a împiedicat şi a căzut. Momentul a fost imortalizat chiar de un turist.

Un soldat din Garda Regală britanică a trăit un moment penibil pentru el, dar amuzant pentru turiştii strânşi să privească ceremonia schimbării gărzii: acesta s-a împiedicat şi a căzut spectaculos. Tânărul s-a înroşit tot la faţă, după care şi-a reluat locul în faţa gheretei. Colegii lui nu au reacţionat în niciun fel, după cum era de aşteptat.

Un turist, David Meadwell, a înregistrat păţania gărzii regale, iar publicaţia „Daily Mail“ a preluat-o. Turiştii se adună cu miile pentru a fi martorii ceremoniei de schimbare a gărzilor de la Palatul Buckingham, care are loc în fiecare zi la ora 11.30, în timpul verii, şi o dată la două zile în timpul iernii.

Însă, contrar părerilor, Garda Palatului nu îndeplineşte doar o funcţie ceremonială. Gărzile sunt soldaţi operaţionali. Ministerul Apărării a refuzat să facă un comentariu al incidentului, „în care un tânăr s-a împiedicat şi a căzut în timp ce-şi făcea treaba“, notează „Daily Mail“.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite