Metoda extremă folosită de un adolescent pentru a supraviețui 94 de ore sub dărâmături, în Turcia VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr de 17 ani a supraviețuit 94 de ore sub dărâmături, unde a rămas blocat după ce blocul de cinci etaje în care locuia s-a prăbușit în urma cutremurelor.

Băiatul, Adnan Muhammet Korkut, a țipat pentru a fi auzit de salvatori, care într-un final l-au găsit și au făcut tot posibilul să-l salveze. 

După ce a fost scos de sub dărâmături, adolescentul și-a văzut tatăl, mama și fratele. Tânărul a povestit că a recurs la un gest extrem pentru a se salva, bând propria urină.

Tânărul de 17 ani salvat de sub dărâmături / Foto: Captură Video
Tânărul de 17 ani salvat de sub dărâmături / Foto: Captură Video

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit”, a spus el, îmbrățișându-și mama și pe alții care încercau să ajungă la el și să-l îmbrățișeze, în timp ce era urcat într-o ambulanță. „Vă mulțumesc tuturor", a continuat el, potrivit ProTV.

Peste 90% dintre supravieţuitorii seismelor sunt salvaţi în primele trei zile după producerea catastrofelor. Această durată poate totuşi să varieze destul de mult în funcţie de condiţiile meteorologice, frecvenţa replicilor seismice şi rapiditatea cu care echipele de salvare ajung la faţa locului.

Peste 21.000 de persoane au murit în urma cutremurelor de luni din Turcia și Siria, deși ONU avertizează că amploarea totală a dezastrului este încă neclară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite