Întâlnirea hazlie dintre Regina Elisabeta a II-a și doi turiști din SUA care n-au recunoscut-o. Momentul, povestit de un apropiat VIDEO

0
Publicat:

Regina Elisabeta a II-a a reacționat de multe ori cu umor față de șefi de stat sau de Guvern, dar și la întâlnirile cu oameni obișnuiți. Un episod amuzant cu doi turiști americani care nu au recunoscut-o a fost povestit de garda sa de corp, într-o relatare la SkyNews.

Regina Elisabeta avea un simț al umorului dezvoltat FOTO Getty Images
Regina Elisabeta avea un simț al umorului dezvoltat FOTO Getty Images

Richard Griffin, garda de corp a suveranei britanice, a povestit într-o discuție la Sky News, care a avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei, conversația purtată de Regina Elisabeta a II-a cu doi turiști americani cu care s-a întâlnit la un moment dat la Balmoral, dar care nu au recunoscut-o.

„Unde locuiți dumneavoastră?".

 „Erau doi turiști care veneau către noi, iar Regina se oprea mereu pentru a-i saluta. Erau doi americani care se aflau în vacanță și mi-a fost clar din momentul în care s-au oprit că nu au recunoscut-o pe Regină, ceea ce este în regulă. Americanii i-au spus Reginei de unde vin, unde se duc, ce vor face în continuare și pe unde au mai fost în Marea Britanie. La un moment dat, au întrebat-o pe Majestatea Sa: „Unde locuiți dumneavoastră?".

Ea a spus că locuiește în Londra, dar că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și apoi au întrebat-o cât de des vine aici. Le-a spus că vine aici de când era mică, de peste 80 de ani și apoi au întrebat-o: „Dacă veniți aici de peste 80 de ani, înseamnă că ați întâlnit-o pe Regină?”.

Ea a spus rapid că nu, dar că Dick o întâlnește în mod frecvent. Așa că tipul m-a întrebat dacă am întâlnit-o pe Regină și cum este. Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: „Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat”.

Le-a făcut poze turiștilor

Individul a venit, și-a pus mâna pe umărul meu și înainte să văd ce se petrece, și-a scos camera, i-a dat-o Reginei și i-a spus să ne facă o poză. Apoi a făcut o poză și cu Regina. Ne-am luat la revedere și apoi Majestatea Sa mi-a spus: „Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva îi spune cine sunt” - a povestit Richard Griffin.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri