În Berlin se vând bilete comestibile cu ulei de canabis pentru transportul în comun: „Combat stresul Crăciunului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Operatorul de transport public din Berlin, BVG, a introdus un „bilet de cânepă” comestibil în valoare de 8,80 euro, despre care glumeşte că poate ajuta la atenuarea stresului călătoriei de Crăciun. Tichetul conţine ulei de canabis, este valabil pe orice mijloc de transport din capitala Germaniei şi poate fi achiziţionat doar până pe 17 decembrie, informează Reuters, citată de Digi 24.

„Cei care vor să experimenteze Crăciunul într-o atmosferă relaxată o pot face cu noi. Şi pentru a asigura o relaxare suplimentară, am găsit o cale”, spun într-un clip de prezentare reprezentanţii BGV.

„Biletul aromat cu ulei a fost special conceput pentru a combate stresul Crăciunului. Este realizat din hârtie comestibilă care a fost impregnată cu un strat subţire de ulei de canabis, cel mult trei picături”, au mai transmis reprezentanţii BVG.

Pasagerii care vor să cumpere acest bilet trebuie să aleagă o zi de călătorie înainte de achiziţionare şi vor primi un tichet prevalidat. Hârtia comestibilă nu poate fi ştampilată.

Biletul are valabilitate 24 de ore, iar compania de transport precizează că biletul poate fi consumat după, uleiul de canabis fiind inofensiv şi legal.

Gestul este menit să le aducă un pic de relaxare locuitorilor capitalei germane, în această perioadă stresantă şi aglomerată a sărbătorilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite