Hoţ român din Spania prins cu cinci sticle de whisky furate în sutien

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a furat din acelaşi magazin un costum de baie feminin, pe care îl purta pe dedesubt, şi în care a ascuns şi cinci sticle de tărie, pe care intenţiona să le sustragă.

L-au prins în flagrant delict şi cu un costum de baie feminin, purtat ca lenjerie intimă, pe care intenţiona să-l fure, alături de alte obiecte, dintr-un centru comercial. Poliţia Locală din Estepona l-a reţinut miercuri pe un tânăr român de 22 de ani, cu domiciliul în Marbella, pentru furtul a mai multor sticle de whisky pe care le îndesase, pe sub haine, în sutienul unui costum de baie, şi el furat, scrie Adevărul Spania.

Poliţiştii au fost alertaţi că doi tineri, unul dintre ei cel arestat, se aflau într-un magazin din poligonul industrial din Estepona, din care au furat mai multe produse. Angajatul magazinului afectat a comunicat poliţiştilor că unul dintre tineri a reuşit să fugă din magazin, cu mai multe sticle de whisky furate, în timp ce al doilea încă se afla înăuntru.

Al doilea hoţ a reuşit să scape

Într-un final, agenţii l-au reţinut pe acesta din urmă, în timp ce complicele său a reuşit să scape. La percheziţia corporală, poliţiştii au descoperit că tânărul purta, pe sub haine, un costum de baie feminin, în culori ţipătoare, pe care, de asemenea, îl sustrase din acelaşi centru comercial. Tot sub haine, tânărul ascunsese cinci sticle de whisky, pe care intenţiona să le fure.

Tânărul a fost transportat la secţia de poliţie, fiind ulterior deferit justiţiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite