Germania, în valul al patrulea de pandemie. Populaţia adultă tânără, cea mai afectată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

În numai o săptămână, cazurile de infectare în Germania au crescut de la 4% la 6%, se arată într-un raport oficial al agenţiei naţionale responsabile cu prevenirea şi controlul bolilor.

Germania se confruntă cu cel de-al patrulea val al pandemiei, conform unui raport al Institutului Robert Koch (RKI). Raportul agenţiei naţionale responsabile cu prevenirea şi controlul bolilor se referă la prima săptămână a lunii august şi arată că proporţia testelor pozitive a crescut de la 4% la 6% în doar şapte zile, în luna august. 

„Acest lucru arată acum în mod clar începutul celui de-al patrulea val, care devine din ce în ce mai puternic, în special din cauza infectărilor populaţiei adulte tinere”, se arată în raportul citat de Agerpres.

Varianta Delta a virusului reprezintă 99% dintre cazurile de infectare, ştiut fiind că este o tulpină care se răspândeşte cu mult mai repede. 

În Germania, în acest moment, 58,2% dintre locuitori sunt complet imunizaţi, iar 63,7% sunt vaccinaţi cu o doză. În ultimele şapte zile, rata incidenţei cazurilor în această ţară a fost de 44 la 100.000 de locuitori.

Citeşte şi: 

Drone echipate cu camere de termoviziune au salvat mii de pui de căprioară în pericol să fie ucişi de maşinile agricole, în Germania

 Germania a suspendat asistenţa financiară acordată Afganistanului

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite