Eurovision 2022: Kalush Orchestra a lansat un apel pentru salvarea soldaţilor de la Azovstal

0
0
Bombardament la Azovstal FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Trupa ucraineană Kalush Orchestra, considerată favorita competiţiei Eurovision 2022, a făcut un apel pentru salvarea soldaţilor de la oţelăria Azovstal din Mariupol, chiar pe scena de la Torino.

ÔÇ×V─â rug─âm, ajuta┼úi Ucraina, ajuta┼úi Mariupol. Ajuta┼úi Azovstal chiar acum!ÔÇŁ, a spus solistul trupei, la finalul reprezenta┼úiei ├«n concursul Eurovision 2022 care se desf─â┼čoara s├ómb─ât─â seara la Torino, Italia.

Peste 1.000 de solda┼úi ucraineni sunt captivi la o┼úel─âria Azovstal din Mariupol, ora┼č care este controlat acum de armata Moscovei, potrivit Kyiv Independent.

Orchestra Kalush a explicat de ce a cerut lumii s─â salveze Azovstal. Oleg Psyuk a mul┼úumit pentru sprijinul Ucrainei ┼či a subliniat c─â orice victorie pentru Ucraina este acum important─â.

"Este o mare problem─â pentru ┼úara noastr─â, mai mult de o mie de oameni sunt ├«nconjura┼úi din toate p─âr┼úile ┼či nu pot ie┼či. A┼ča c─â cerem ┼ú─ârii s─â se al─âture pentru a ajuta oamenii s─â ias─â. Trebuie s─â vorbim despre asta, s─â scriem despre asta. Exist─â mult─â pres─â acum. Iar a scrie despre asta, cred c─â ne va ajuta. ... Cerem tuturor s─â acorde aten┼úie acestui lucru, este foarte important ", a spus Oleg Psyuk.

C─âut─ârile pe Google pentru ÔÇ× #Azovstal ÔÇŁ au crescut de mai multe ori dup─â ce Orchestra Kalush a f─âcut apelul pentru salvarea ap─âr─âtorilor din incinta fabricii, la #Eurovision .Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite