Video Durerea unei mame care și-a pierdut fiul în atacul rusesc din Dnipro. Vă blestem până la a șaptea generație!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu femeia al cărei fiu a fost ucis în bombardamentul de la Dnipro s-au viralizat în mediul virtual. Femeia își plânge fiul și îi blestemă pe autorii atacului, numindu-i ticăloși și blestemându-i până la a șaptea generație.

În imagini, mama îndurerata își plânge fiul ucis în atacul de la Dnipro și își strigă durerea, blestemându-i pe autorii bombardamentului. Doi bărbați încearcă inutil să o liniștească pe femeie, în timp ce au loc operațiuni de salvare din blocul prăbușit în urma acestui atac de la Dnipro. „De ce l-ați ucis? Ați venit aici, în oraşul nostru. V-am acceptat ca pe nişte oameni normali, ca pe nişte rude. Ce ați făcut cu fiul meu? Ticăloşilor! Vă blestem până la a şaptea generaţie. Veţi fi blestemaţi de toţi oamenii, de mine şi de lacrimile tuturor. Întreaga voastră ţară să fie blestemată”, a strigat femeia. 

Bilanțul a ajuns deja la 20 morți și 73 de răniți, după ce rușii au lansat o rachetă ce a lovit, sâmbătă, un bloc de locuințe cu nouă etaje din Dnipro. Cifrele sunt în continuă schimbare și, din păcate, numărul morților crește constant.

Cel puțin 20 de morți după atacul de la Dnipro FOTO Profimedia
Cel puțin 20 de morți după atacul de la Dnipro FOTO Profimedia

Echipele de salvare au încercat toată noaptea să caute supraviețuitori printre dărâmături. Unii dintre supraviețuitori trimit mesaje disperate de sub dărâmături, din apartamentele distruse, de unde încă se mai aud țipete.

Atacul a provocat moartea a 20 persoane, inclusiv a unei adolescente de 15 ani, a anunțat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Valentyn Reznichenko, într-o postare pe Telegram.

Cel puțin 73 de persoane au fost rănite, inclusiv 14 copii. Potrivit guvernatorului, peste 40 de persoane sunt tratate în spitalele locale.

În lucrări sunt implicate în total 520 de persoane și 140 de unități de echipamente. În plus, la fața locului lucrează patru echipe canine ale Centrului Interregional de Răspuns Rapid al Serviciului de Stat de Urgență (orașul Romny), 20 de salvatori și 4 unități ale Centrului mobil de salvare cu răspuns rapid al Serviciului de Stat de Urgență (orașul Kiev), mai arată aceeași sursă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite