Două avioane militare ucrainene au bombardat Insula Şerpilor. Imaginile atacului au fost filmate  de o dronă Bayraktar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă / Profimedia
Foto Arhivă / Profimedia

Două avioane Suhoi Su-27 ale aviaţiei ucrainene au efectuat un raid asupra Insulei Şerpilor din Marea Neagră. Avioanele au atacat la joasă înălţime şi au bombardat mai multe ţinte de pe insulă. Raidul a fost filmat de o dronă Bayraktar şi imaginile au fost publicate duminică pe reţelele sociale.

Din înregistrarea video se observă cum avioanele ucrainene atacă de la înălţime mică, aruncă bombele şi apoi lansează capcane termice (rachete/flares folosite pentru păcălirea sistemele antiaeriene).

În video nu se observă nicio activitate sau reacţie a apărării antiaeriene de pe insulă. În plus, ucrainenii au publicat, zilele trecute, mai multe înregistrări cu drone Bayraktar lovind diverse ţinte pe Insula Şerpilor, inclusiv sisteme antiaeriene.

În alte imagini, despre care ucrainenii susţin că sunt realizate tot pe Insula Şerpilor, o dronă Bayraktar loveşte şi distruge un elicopter rusesc chiar în momentul în care trupe ruseşti se îmbarcau în respectivul aparat, pregătit să decoleze, scrie Digi24.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite