Doi români, găsiţi înjunghiaţi azi noapte în Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre bărbaţi a fost înjunghiat în torace, iar celălalt în spate. Amândoi sunt în stare gravă, internaţi în spital, iar Poliţia încă nu ştie dacă cei doi s-au înjunghiat reciproc sau au fost victimele unei agresiuni din partea altor persoane.

Doi bărbaţi de naţionalitate română au fost răniţi grav cu armă albă în torace, respectiv plămân, azi noapte în Madrid, scrie cotidianul El Mundo. Serviciile SAMUR-Protecţie Civilă i-au găsit pe cei doi azi noapte, în jurul orei 3.00, inconştienţi, întinşi pe asfalt, alături de o maşină staţionată la intersecţia străzilor Ramiro de Molina şi Paseo de Extremadura, potrivit serviciului de Urgenţe Madrid.

Unul dintre ei, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat în torace, aproape de inimă. După ce l-au stabilizat, serviciile medicale l-au transportat, întubat, la Spitalul 12 Octombrie, unde a intrat direct în sala de operaţii, în stare foarte gravă.

Amândoi, în stare gravă, la spital

Celălalt bărbat, în vârstă de 45 de ani, are o rană adâncă de cuţit în spate, care i-a atins plămânul stâng. Acesta a fost transportat de Ambulanţă la Spitalul Gregorio Maranon în stare foarte gravă, dar mai puţin gravă decât compatriotul său.

Citeşte pe adevarul.es în ce stadiu se află cercetările poliţiei în cazul celor doi români găsiţi înjunghiaţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite