Cum arată garsoniera cu bucătărie și duș într-un dulap din centrul Londrei. Prețul la care se închiriază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piața imobiliară din Londra este cunoscută pentru prețurile exorbitante, iar oamenii care caută o casă nouă caută și un preț bun sau cel puțin ceva care să nu fie hoție la drumul mare. Așa că atunci când pe piață apre un imobil la un preț accesibil e de așteptat ca „bucătăria compactă“ și „baia ascunsă“ să trezească suspiciuni.

Proprietatea este situată pe strada Charlwood Foto: Foxtons Pimlico & Westminster/ Onedome
Proprietatea este situată pe strada Charlwood Foto: Foxtons Pimlico & Westminster/ Onedome

La prima vedere, este destul de greu să găsești toaleta, dușul și bucătăria, deși în anunț scrie clar că garsoniera dispune de toate aceste aceste comodități esențiale.

Garsoniera, care este poziționată la parter, „se mândrește cu o bucătărie compactă” și o „baie ascunsă”, iar proprietarul cere pentru toate acestea 1.279 de lire sterline (aproximativ 1.500 de euro) pe lună, scrie My London.  

Proprietatea este situată pe strada Charlwood, Pimlico, o zonă foarte căutată din centrul Londrei, ceea ce ar putea explica prețul ridicat pentru un spațiu atât de mic, notează sursa citată.

În anunț, apartamentul este descris astfel: „O garsonieră luminoasă la parter, se prezintă în stare excelentă, oferind o bucătărie compactă, baie și duș ascunse și situată într-o locație excelentă, aproape de Victoria”.

Toaleta nu se vede în fotografii, dar se află lângă pat, pe partea opusă ușii de la dormitor
Toaleta nu se vede în fotografii, dar se află lângă pat, pe partea opusă ușii de la dormitor

„Bucătăria compactă” descrisă constă, de fapt, într-un cuptor cu microunde și un frigider mic. Ușile unui dulap se deschid pentru a dezvălui zona de baie, dar cu acele uși deschise nu ai putea intra în toaletă. Toaleta este ascunsă în lateralul patului, ceea ce înseamnă că zona de dormit este complet înconjurată de duș, o bucătărie mică, toaletă, un mic birou în lateral și un televizor amplasat pe podea.

Pe rețelele sociale majoritatea oamenilor au fost șocați de prețul pe care îl cere proprietarul pentru această garsonieră, conform Mirror

„Pe listă scrie „cu o bucătărie compactă” – atât de compactă încât nu există!”, a scris cineva.

„Camera va fi mereu umedă din cauza băii din dulap”, a atras atenția o altă persoană.

Cu toate acestea, un interaut spune că acestea sunt prețurile chiiriilor în acea zonă: „Lucrez la renovarea apartamentelor în Pimlico și prețurile sunt nebunești”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite