Carla Bruni denunță "cruciada interminabilă" a presei condusă împotriva soţului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, denunţă "cruciada interminabilă împotriva soţului ei" pornită de o parte a presei franceze şi apără acţiunile acestuia făcute în calitate de preşedinte într-un interviu publicat joi în săptămânalul Le Nouvel Observateur, relatează AFP.

"Pe teren, nu simt agresivitate, oamenii par să îl placă pe Nicolas. Atitudinea împotriva lui Sarkozy este un fenomen al elitei pariziene", a declarat soţia preşedintelui Nicolas Sarkozy, menţionând că îl însoţeşte pe acesta de câte ori poate în deplasările lui pentru campanie.

"În cazul lui Nicolas, lucrurile făcute bine sunt repede uitate, sau, uneori, literalmente trecute cu vederea. Şi ceea ce este banal este constant reamintit", a declarat Bruni, spunând că nu a sesizat din partea presei aceeaşi atitudine şi faţă de candidatul socialist Francois Hollande, considerat favorit la alegerile prezidenţiale din 22 aprilie şi 6 mai, transmite Mediafax.

Soţia şefului statului a adăugat că nu este nimic ridicol în a face "fapte bune", aşa cum a făcut ea şi cum a făcut la timpul ei soţia fostului preşedinte francez Georges Pompidou. "În afară de acest lucru, în comparaţie cu doamna Pompidou, având experienţa mea cu presa, eu sunt Lady Gaga!", a declarat Bruni.

În cazul în care Nicolas Sarkozy va fi reales în luna mai, Carla Bruni-Sarkozy intenţionează să facă "mai mult" pentru femeile care se confruntă cu violenţă sau sărăcie, în special folosindu-se de fundaţia sa. În cazul în care actualul preşedinte va fi învins, "el va trage o linie, deoarece nu este un om de jumătăţi de măsură", a menţionat ea, în timp ce îşi exprima convingerea "că Sarkozy va fi reales".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite