Video Britanicii pun vodcă în sticlele de apă înainte de zborurile spre Spania. Ce interdicții a impus Compania Rynair

0
Publicat:

Pe fondul creșterii numărului de bătăi și violențe la bordul avioanelor, șeful Rynair, Michael O'Leary, a dezvăluit că personalul interzice britanicilor să transporte sticle cu apă în zborurile către Ibiza.

Sticlele de apă, umplute cu vodcă de pasagerii britanici FOTO: captură video
Sticlele de apă, umplute cu vodcă de pasagerii britanici FOTO: captură video

Acest lucru se întâmplă după ce s-a descoperit că turiștii au umplut sticlele cu vodcă, iar piloții au fost văzuți împărtășind „hack-ul” pe aplicația de partajare video TikTok.

Personalul a început deja să caute în bagajele de mână ale pasagerilor de pe zborurile către Ibiza, a declarat O'Leary, scrie humix.com.

El a declarat pentru Times: „Înainte le permiteam doar să ia sticle de apă la bord, fără să ne dăm seama că erau pline de vodcă. Acum nici măcar nu le mai permitem”.

El a adăugat: „Pe vremuri, oamenii care beau prea mult ajungeau să cadă sau să adoarmă. Dar acum acești pasageri iau și tablete și pudră. Este un amestec. Ai un comportament mult mai agresiv care devine foarte dificil de gestionat. Și nu este îndreptat doar către echipaj. Bătaia între pasageri este acum o tendință în creștere la bordul aeronavelor.”

O'Leary a declarat că autoritățile aeroportuare ar trebui să impună o limită de două băuturi pentru pasageri, ca urmare a creșterii numărului de bătăi și incidente legate de consumul de alcool în timpul zborurilor.

El a afirmat că oamenii ar trebui să fie rugați să prezinte cartea de îmbarcare atunci când cumpără o băutură alcoolică, iar personalul ar trebui să poată verifica dacă au cumpărat deja două.

O'Leary a declarat că incidentele violente de pe zboruri au crescut în această vară și că acum au loc „în fiecare săptămână”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite