Autoarea romanului „Fifty Shades of Grey”, donație către un lider laburist. Politico: „Doar plăcere, fără durere, pentru laburiști”

0
Publicat:

Rosena Allin-Khan, lidera laburistă a primit un sprijin financiar din partea autoarei cărții „Fifty Shades of Grey”, E.L. James.

Fifty Shades of Grey FOTO: Cinemagia
Fifty Shades of Grey FOTO: Cinemagia

Romanciera britanică, ale cărei thrillere erotice s-au vândut în milioane de exemplare, i-a oferit suma de 5.000 de lire sterline lui Allin-Khan în luna mai, sub numele ei real, Erika Mitchell.

Banii de la James, cunoscută pentru că a luat cu asalt lumea literară cu poveștile ei despre un miliardar obsedat de BDSM, vor fi folosiți pentru a o ajuta pe „ministrul din umbră al sănătății mintale” să finanțeze un consilier politic în biroul ei, scrie Politico.

Donația apare în cel mai recent registru al intereselor financiare ale deputatului, iar Politico a confirmat că este aceeași Erika Mitchell.

James este unul dintre donatorii privați care au oferit recent bani pentru a spori bugetele de personal ale miniștrilor din umbră.

E.L. James, autoarea trilogiei erotice „Fifty Shades of Grey“, a ocupat în 2013 primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în decursul ultimului an.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite