Momentul în care o acrobată cade de la înălțime, în timpul spectacolului. Cine se face vinovat de moartea ei VIDEO

0
Publicat:

Momente de groază în China! O gimnastă a murit, în timpul unui spectacol de trapez, sub ochii îngroziți ai publicului. Imaginile înfiorătoare ale ultimelor sale clipe de viață au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Acrobata chineză a căzut de la înălțime, în timpul spectacolului FOTO Twitter
Acrobata chineză a căzut de la înălțime, în timpul spectacolului FOTO Twitter

Sun, așa cum era cunoscută sub numele său de scenă a avut parte de o ultimă reprezentanție în fața unui public numeros și o moarte de-a dreptul îngrozitoare. Scena a fost surpsinsă, sâmbătă, în orașul Suzhou din provincia centrală Anhui, China, potrivit BBC News.

Momentul căderii în gol

Femeia a căzut de la înălțime, în timpul unui exercițiu periculos de acrobație. Partenerul său de scenă era chiar soțul ei, alături de care performa de ani buni. În timpul unei cascadorii la trapez, bărbatul ar fi trebuit să o prindă cu picioarele. O fracțiune de secundă a fost îndeajuns pentru a rata momentul, lucru care a costat-o viața pe gimnastă.

După impactul cu solul, femeia a fost imediat preluată de medici și transportată la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de salvare, ea s-a stins la scurt timp. În urma ei au rămas doi copii.

Cine se face vinovat de incident

Oficialii spun că o anchetă este în desfășurare cu privire la incident. Potrivit The Paper, Sun și soțul ei, supranumit Zhang, au preferat să se supună riscului de-a lungul timpului, efectuând exerciții extrem de periculoase, fără să-și ia măsuri de precauție. Mai exact, ei preferau adesea să nu își pună centurile de siguranță „de dragul de a arăta bine”.

Filmările i-au îngrozit pe oamenii din China, iar ulterior, au făcut înconjurul lumii. Deși utilizatorii rețelelor de socializare din țară au recunoscut că acrobațiile implică un nivel ridicat de risc, aceștia și-au exprimat și îngrijorările, în special, cu privire la măsurile de siguranță precare ale industriei.

Unii utilizatori ai rețelei de socializare Weibo au comentat că au afirmat că au urmărit performanțe similare în diferite orașe ale țării, realizate fără covoraș sau plasă de siguranță. Ei cer acum regelementări drastice în industrie.

De asemenea, a existat o dezbatere semnificativă în mass-media cu privire la cine este de vină. Direcția locală de Cultură și Turism spune că trupa de spectacol nu obținuse aprobarea necesară pentru a desfășura actul respectiv și va fi „tratată în consecință”.

The Paper a distribuit imagini de arhivă ale cuplului, care erau adesea văzuți făcând cascadorii la mare înălțime, bazându-se pur și simplu unul pe celălalt pentru a supraviețui. Se spune că decizia de a nu folosi centurile de siguranță a provenit din munca într-o industrie „foarte competitivă”, acestea câștigând „relativ mai mulți bani” prin acțiuni mai riscante.

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite