Zodii de femei care iubesc puterea: nu se vor lăsa conduse de partener niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii de femei care iubesc puterea
Zodii de femei care iubesc puterea

Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra acestor femei, dar vă vor deruta atât de tare încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ele pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Au astfel de abilităţi şi ştiu să se joace cu ele.

Berbec

Femeia Berbec caută în mod constant modalităţi de a dovedi cât de puternică este în fiecare aspect al vieţii sale. Îi place să preia conducerea şi nu vrea să i se spună cum şi ce să facă. Este sigură pe ea şi nu va permite nimănui să o oprească sau să o facă să creadă că nu are valoare, scrie yourttango.com

Taur

La prima vedere, ai putea crede că partenerul conduce femeia Taur, dar s-ar putea să te înşeli. Singura ei slăbiciune sunt plăcerile materiale. Cu toate acestea, să nu credeţi că veţi obţine controlul asupra acesteia oferindu-i daruri costisitoare. Vrea să-şi demonstreze că reuşeşte să-şi satisfacă orice nevoie.

Gemeni 

Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra femeii Gemeni, dar aceasta vă va deruta atât de mult încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ea pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Are astfel de abilităţi şi ştie să se joace cu ele.  

Săgetator 

Femeia Săgetător ştie ce vrea de la viaţă şi, dacă planurile tale nu coincid cu ale ei, îşi ia rapid la revedere. Nu permite nimănui să stea în calea ei, să o controleze şi să o îndepărteze de obiectivele pe care şi le-a stabilit. Cel mai important, îi place libertatea şi să decidă singură asupra lucrurilor care o privesc în mod direct.

Capricorn 

Femeia Capricorn este un maestru al autocontrolului, deci nu are nevoie de cineva care să o ghideze în viaţă. Ea ştie ce este mai bine pentru evoluţia ei şi ia decizii care o avantajează. Chiar dacă încercaţi să o controlaţi, este atât de încăpăţânată încât nu veţi reuşi decât să o îndepărtaţi. Are o personalitate puternică şi este imposibil de schimbat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite