Uită de silicoane! Aceste plante măresc sânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru unele femei, sânii mici duc la pierderea încrederii în forţele proprii. De aceea, sunt numeroase persoanele care optează pentru chirurgia plastică, pentru a avea dimensiunea dorită a sânilor. Însă natura oferă soluţii la-ndemână şi ieftine pentru asta. Iată care sunt ele!

Schinduf

Originar din zona Mării Mediteraneene,schinduful este un condiment nelipsit din preparatele indiene. Grecii şi romanii foloseau schinduful pe post de furaj pentru bovine, iar indienii ca detoxificant al organismului. Shinduful se foloseşte în prepararea bomboanelor, a produselor de patiserie, a gumei de mestecat şi se pune în băuturile răcoritoare. De asemenea, seminţele sunt folosite pe scară largă în producrea steroizilor, a hormonilor sexuali şi a contraceptivelor orale. Însă, schinduful este foarte util şi femeilor care vor să aibă sâni mai mari. Tot ce trebuie să faci este să pun o mână de semninţe de schinduf în apă peste noapte . A doua zi, strecoară şi masează sânii cu soluţia obţinută.  

Anason

Originar din China, anasonul este de ajutor femeilor care îşi doresc sâni mari. Şi asta, datorită ingredientelor din compoziţia acestui condiment, care accelerează creşterea sânilor. Cosumă-l sub formă de ceai (o linguriţă la 250 ml de apă clocotită). Atenţie! Anasonul nu trebuie consumat de femeile gravide.

Află ce plante măresc sânii clickpentrufemei.ro. 

Soluţii care previn lăsarea sânilor. Încearcă-le cât nu e prea târziu!
Cum să-ţi măreşti sânii fără operaţie estetică! Iată câteva trucuri!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite