Articol publicitar

Tips&tricks: de ce să comanzi mâncare pentru animale și păsări de pe Internet?

0
0
Publicat:

Ești un mare iubitor de păsări și animale și cauți în permanență soluții prin care să-ți îngrijești prietenii cât mai bine?

În loc să pierzi timpul prin magazine de specialitate, de unde să cumperi hrana pasari sau mâncare pentru câini ori pisici, ideal este să optezi pentru varianta online. Pe Internet ai la dispoziție o varietate de produse excelente, care îți sunt descrise în detaliu, și pe care le poți primi acasă în doar câteva zile de la plasarea comenzilor.

hrana pasari dim jpg

Care este hrana pasari pe care o preferă papagalii?

Papagalii sunt unele dintre cele mai comune păsări, de care te poți bucură indiferent dacă locuiești într-un apartament sau la casă. Frumos colorați și prietenoși, papagalii sunt prieteni de nădejde, care te vor întâmpină de fiecare dată cu drag atunci când ajungi acasă.

Pe lângă fructele și legumele pe care aceste păsări le adoră, mai ai la dispoziție și mixuri de semințe de la magazinele de specialitate, care conțin grâne bogate în fibre și nutrienți. În ceea ce privește cantitatea optimă de hrană pe care ar trebui să i-o dai unui papagal, nu există indicații clare. Asigură-te, însă, că îi oferi păsării suficientă mâncare încât să aibă atunci când îi este foame: treptat îți vei da seama care este gramajul ideal pe care trebuie să i-l oferi dimineața și seara.

Hrană pentru câini, variată și de calitate

Fie că te gândești la mâncarea uscată, tip boabe, sau la hrana umedă, care este atât de gustoasă pentru câini, ai la dispoziție o gama foarte largă de produse din care poți alege. Ține cont, însă, de următoarele aspecte, înainte de a face o investiție: rasa din care face parte câinele tău, vârstă pe care o are, dar și nevoile de care dă dovadă. Ulterior, poți să alternezi hrana umedă cu cea uscată, păstrând însă o proporție mai mare de boabe.

În cazul în care câinele tău refuză să ia suplimentele alimentare pe baza de calciu sau tabletele pentru articulații, poți să i le ascunzi foarte ușor în hrana umedă, și nici măcar nu-și va da seama.

Mâncare pentru pisici

Este adevărat că pisicile mănâncă în general orice, însă evită să le dai hrană gătită. Cel mai ușor este să îți obișnuiești animalul de companie cu hrana uscată, iar din când în când să o răsfeți cu câte un plic gustos și hidratant de carne cu sos. Și în privința mâncării pentru pisici este bine să ții cont de rasă și vârstă, pentru a te asigura că îi oferi prietenei tale toate cele necesare pentru o dezvoltare armonioasă.

Câștigă timp în care să te bucuri de animalul tău de companie

Optând pentru a comanda online hrana pentru păsări, pentru câini ori pentru pisici, câștigi mai mult timp în care să te bucuri de prietenul tău necuvântător. Gândește-te că nici măcar nu trebuie să pleci de acasă: pui în coșul virtual hrană pe care o consideri potrivită pentru papagal, pisică sau câine, iar ulterior o primești în cel mai scurt timp. Cât despre metoda de plata, poți să alegi să plătești ramburs, la primirea coletului, ori cu ajutorul cardului, direct pe Internet.

Un magazin online reprezintă o alegere inspirată pentru tine atunci când cauți cea mai bună hrană pentru necuvântătoare. Accesând acest site, vei găsi de la mancare pentru caini, până la hrană pentru pisici, dar și pentru păsări, așa că dintr-un singur loc poți obține toate cele necesare pentru a avea grijă de prietenii tăi necuvântători!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite