Dieta 5:5:5. Cum să slăbeşti mâncând 5 mese pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănânci mai multe fructe, slăbeşti mai mult
Mănânci mai multe fructe, slăbeşti mai mult

Dieta presupune să mănânci 5 mese pe zi, la ore fixe, micşorând astfel porţiile de mâncare şi senzaţia de foame. Mai mult, acest regim promite să slăbeşti până la 5 kilograme în 2 săptămâni, dacă nu uiţi să consumi şi cele 5 fructe şi legume recomandate zilnic.

Dieta, concepută de un nutriţionist american, Angela Dowden, încurajează adepţii să mănânce de 5 ori pe zi şi să includă în regim 5 fructe şi legume în fiecare zi. Astfel, în 14 zile, vei slăbi 5 kilograme.

Mănânci mai multe fructe, slăbeşti mai mult

Ideea de bază din spatele dietei 5: 5: 5 este foarte simplă - este vorba de a mânca mai sănătos, mai multe fructe şi legume (cel puţin 5 porţii pe zi) - cu un conţinut de fibre mare, care te ajută să scapi de senzaţia de foame şi îţi oferă aportul necesar de energie pentru a nu fi tentată să renunţi. mai mult, se bazează pe ideea că o rutină în ce priveşte programul meselor te ajută să mănânci mai puţin. Şi ce este cel mai interesent, e că aceste principii de alimentaţie sănătoasă reduc riscul de boli de inimă şi cancer în timp ce îţi oferă energia de care ai nevoie pentru a-ţi îndeplini sarcinile zilnice fără să te simţi slăbită.

Află cum să slăbeşti mâncând 5 mese pe zi pe clickpentrufemei.ro.

Dieta călugărilor japonezi: Slăbeşti 10 kg în 10 zile
Dieta stewardeselor: slăbeşti 4 kg în 7 zile

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite