Citricele previn accidentul vascular cerebral. De ce e important să mănânci şi partea albă a fructelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultima reuniune a Societăţii Americane de Sănătate şi Chimie, care a avut loc în august 2016, a fost prezentat un studiu interesant cu privire la beneficiile pe care le au fructele citrice atunci când vine vorba de boli de inimă şi ficat.

Cercetările au arătat că fructele citrice sunt mai sănătoase pentru noi decât am putea crede. Pe lângă furnizarea de vitamine esenţiale, flavonoidele care se găsesc în aceste fructe ajută, de asemenea, la lupta împotriva obezităţii, bolilor de inimă şi a celor de ficat.

Ştim cu toţii că fructele citrice sunt sănătoase. Le folosim atunci când preparăm sucuri naturale şi le adăugăm în multe feluri de mâncare zi de zi. Ceea ce nu ştim este că portocalele şi lămâile sunt foarte recomandate atunci când vine vorba de lupta împotriva obezităţii.

Autorii studiului mai susţin că fructele citrice au efect pozitiv şi asupra sistemului cardiovascular, dar şi cel hepatic, datorită componetelor pe care le conţin aceste fructe, şi anume, flavonoidele.

Portocala şi lămâia menţin sub control grăsimea corporală

În zilele noastre, obezitatea este o problemă de sănătate publică. Atunci când greutatea corporală nu este cea normală, creşte riscul de a dezvolta boli cardiace, hepatice şi diabet. Obezitatea creşte stresul oxidativ şi inflamaţia. Prin urmare, declanşează o serie de reacţii, care sunt periculoase pentru sănătate.

Află pe clickpentrufemei.ro ce beneficii au portocala şi lămâia pentru sănătate

8 alimente care induc starea de somnolenţă după ce sunt mâncate

Nu mai mânca fructe după masă!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite