Care este motivul „erecției de dimineață”. Un expert sexual face dezvăluiri interesante pentru bărbați

0
Publicat:

Kate Moyle, expert în sex și relații și reprezentant al producătorului de jucării sexuale LELO, a vorbit despre unele dintre miturile comune și credințele false legate nu doar de „erecția de dimineață”, ci și de alte subiecte legate de sex.

Erecția de dimineață, semn de sănătate
Erecția de dimineață, semn de sănătate FOTO Shutterstock

Kate a explicat pentru The Sun, citat de Lad Bible că un bărbat care se trezește cu o erecție de dimineață nu înseamnă că este excitat. De fapt, este destul de normal ca un bărbat să înceapă ziua cu așa numita 'dimineață de fier', acesta fiind un semn pozitiv pentru sănătate.

Expertul a explicat de ce: "Tumescența peniană nocturnă (TPN) nu înseamnă că un bărbat s-a trezit excitat sau a avut un vis erotic (deși uneori ar putea fi cazul). Este de fapt un semn al unei circulații sănătoase și a activității sistemului nervos."

Se pare că bărbații pot experimenta între trei și cinci erecții în somn, ultima fiind cea mai evidentă după ce te trezești.

Kate a avertizat bărbații să fie atenți la ceea ce se întâmplă cu ei la prima oră, deoarece dacă aceste erecții de dimineață se opresc brusc, ar trebui să viziteze un medic.

"Dacă aceste erecții de dimineață se opresc brusc, poate fi un indicator al unei afecțiuni de sănătate subiacente", a adăugat ea. "Și merită discutat cu medicul tău."

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite