VIDEO Magaluf, staţiunea unde se organizează concursuri de sex oral în baruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clip devenit viral pe internet, în care o tânără este filmată în timp ce face sex oral unui grup de 24 de bărbaţi, într-un club din staţiunea spaniolă Magaluf, dezvăluie un trend tot mai popular în materie de petreceri sexuale, botezat ”mamading”.

Imaginile în care turista de origine britanică, ameţită de băutură, participă la un concurs mamading, denumire născută din argoul spaniol pentru sex, "mamada", au devenit virale imediat după ce filmuleţul a fost publicat de mallorcadiario.com. 

Primarul staţiunii Magaluf, Manuel Onieva, a declarat că se va face o anchetă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. Patronul barului în care a avut loc incidentul, Alex's Bar, a declarat pentru vice.com că moda consursurilor mamading s-ar fi născut în urmă cu doi ani, dar că petrecerile au scăpat de sub control în ultima vreme.

Tânăra turistă, care ar avea 18 ani, este surprinsă în videoclip în timp ce trece de la un bărbat la altul şi prestează sex oral, pe ringul de dans, în timp ce petrecăreţii o încurajează cu urale să continue. Se pare că fata ar fi înţeles că va fi răsplătită pentru efortul ei cu o vacanţă, „holiday“ în limba engleză, dar iniţiatorii concursului s-ar fi referit la o băutură comercializată în bar, numită „Holiday“, care costă numai 5 euro.

Staţiunea spaniolă şi-a câştigat în ultimii ani popularitatea în rândul tinerilor amatori de distracţii extreme la preţuri mici, veniţi din Marea Britanie, Rusia, Germania sau Irlanda.

image

Compania organizatoare de evenimente „Carnage Magalluf“, care promovează pe site-ul firmei petreceri unde alcoolul curge în valuri, se pare că ar fi organizat şi party-ul care a inclus competiţia mamading. 

image

Pe contul de Twitter al firmei sunt postate fotografii cu tineri aflaţi în stare avansată de ebrietate, iar potrivit martorilor, în cadrul acestor seri de pomină ar fi iniţiate şi concursuri de băut, relatează „Daily Mail“. 

image

Reprezentanţii firmei au precizat că fata nu era beată şi că le-a făcut sex oral bărbaţilor din bar pentru că aşa a dorit, nu pentru că i s-ar fi promis băutură gratis. 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri