Cele mai groaznice sfaturi în dragoste date de vedete: „Este mai potrivit un bărbat care te înşală decât unul care nu trage apa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Uma Thurman este de părere că un bărbat care înşală este mai potrivit decât unul care nu trage apa
Actriţa Uma Thurman este de părere că un bărbat care înşală este mai potrivit decât unul care nu trage apa

Când vine vorba de probleme în dragoste, multe dintre celebrităţile din sfera hollywoodiană nu excelează şi nu rare sunt cazurile în care emit sfaturi nu tocmai potrivite în ceea ce priveşte modalităţile în care poţi face o relaţie să funcţioneze.

Cele mai multe vedete tind să aibă un istoric pestriţ într-ale relaţiilor amoroase, frecvente sunt cazurile în care acestea decid să-şi unească destinele după doar câteva luni petrecute împreună şi sunt de-a dreptul şocate când relaţia se încheie cu un divorţ mediatizat.

În ciuda acestor lucruri, mass-media pare să creadă că publicul tânjeşte şi urmează cu sfinţenie sfaturile celebrităţilor, chiar dacă uneori acestea sunt adevărate clişee, vedetele invocând frecvent importanţa comunicării, iar alteori pot trece uşor drept cele mai îngrozitoare sfaturi.

Astfel, huffingtonpost.com a întocmit o listă a vedetelor care, în încercarea de a-i ajuta pe ceilalţi, au făcut publice cele mai ciudate şi amuzante sfaturi.

image

Actriţa Gwyneth Paltrow, alături de soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay FOTO huffingtonpost.com 

Actriţa Chelsea Handler a dezvăluit că Gwyneth Paltrow are o manieră rapidă de a încheia disputele cu soţul ei, Chris Martin: „Întotdeauna trebuie să faci exact opusul a ceea ce simţi sau gândeşti. Dacă eşti nervoasă, du-te la el plină de dragoste şi fă-i un sex oral“.

image

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 FOTO huffingtonpost.com 

Pe de altă parte, Adam Levine, solistul celebrei formaţii Maroon 5, consideră că este obligatoriu să-i faci un test partenerului pentru a vedea dacă „inima lui/ ei este în locul potrivit“. 

„Mereu îmi place să mă îmbrac în costum şi să-i spun partenerei să se îmbrace la fel de elegant. Îmi place să o iau de acasă şi să o duc la McDonalds, îmbrăcaţi la patru ace. Este mişcarea mea. Nu trebuie să risipeşti o grămadă de bani încă de la prima întâlnire“, a declarat cântăreţul anul trecut. 

„Nu vrei să-i arăţi tot ce poţi de la prima întâlnire. Îmbrăcă-te foarte elegant, dar mergi la McDonalds. Îi vei zgudui lumea“, a mai adăugat cel care a fost desemnat, de către revista „People“, cel mai sexy bărbat în viaţă.

image

Actriţa Uma Thurman FOTO huffingtonpost.com 

Uma Thurman a oferit puţin din înţelepciunea ei jurnaliştilor de la revista „Britain's Now“: „Se pare că este din ce în ce mai greu să ai o relaţie cu un bărbat, în special pentru femeile mature. Dar consider că este mai sănătos să ai o relaţie cu cineva care te înşală, decât cu cineva care nu trage apa“.

image

Actriţa Megan Fox FOTO huffingtonpost.com 

Megan Fox, în schimb, este de părere că băieţii de 20 de ani nu sunt buni de nimic şi de aceea este mai bine să fie evitaţi. „Băieţii în jurul vârstei de 20 de ani sunt o pierdere de timp. Nu au nimic de oferit din punct de vedere conversaţional şi sunt foarte imaturi“.

   

image

Cântăreaţa Ke$ha FOTO huffingtonpost.com 

Sfatul cântăreaţei Ke$ha, care în prezent se află într-o clinică de reabilitare, cu privire la modalitatea cea mai uşoară de a trece peste o despărţire cu siguranţă nu funcţionează pentru toată lumea, dar este unul pe care multe cântăreţe tinere l-au adoptat.

Începeţi prin a scrie un cântec foarte urât despre el, fă în aşa fel încât înregistrarea să circule peste tot în lume, apoi începe o relaţie cu un tip bărbos şi foarte atrăgător“.

image

Actriţa Julie Delpy FOTO huffingtonpost.com 

Actriţa Julie Delpy a oferit câteva sfaturi bărbaţilor într-un interviu acordat revistei Esquire: „Femeile au nevoie de voi, trebuie să fiţi disponibili în permanenţă, dar noi nu vom răspunde tuturor apelurilor de la voi“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite