Povestea uimitoare a bunicii care şi-a născut propriile nepoate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunica Susie Kozisek, alături de fiica ei, Ashley Larkin, îşi priveşte cu drag cele două nepoate gemene FOTO Daily Mail
Bunica Susie Kozisek, alături de fiica ei, Ashley Larkin, îşi priveşte cu drag cele două nepoate gemene FOTO Daily Mail

O mamă iubitoare ar face orice pentru copilul ei, iar acest lucru nu reprezintă doar vorbe aruncate în vânt. Dovada este Susie Kozisek din Iowa, SUA, care a fost de două ori mamă purtătoare pentru fiica ei.

Bunica Susie, în vârstă de 53 de ani, le-a născut în luna iulie a acestui an pe gemenele Hallee şi Hadlee. Iar în iunie 2011 a adus pe lume primul copil al fiicei sale, o fetiţă pe nume Harper. Acum este fericita bunică a trei nepoţele pe care le consideră, pe bună dreptate, copiii ei.

Susie a luat decizia de a fi mamă purtătoare pentru propria fiică, Ashley Larkin, după ce aceasta a fost diagnosticată cu hipertensiune pulmonară. Tinerei i s-a spus că nu poate duce o sarcină până la termen, iar gândul că nu va putea fi mamă a dărâmat-o.

„Am auzit de această procedură într-o emisiune tv şi am decis să văd dacă este posibil să-i îndeplinesc chiar eu dorinţa de a deveni mamă“, a povestit Susan Kozisek.

„Am fost dintotdeauna apropiată de mama mea şi în sunt recunoscătoare pentru că m-a ajutat. Sunt fericită că va avea o legătură atât de specială cu nepoatele ei“, a mărturisit şi Ashley Larkin.

image

Bunica Susie a fost de la bun început alături de fiica şi soţul ei, iar acum se pot bucura cu toţii de cele trei fetiţe perfect sănătoase FOTO Daily Mail 

Embrionii rezultaţi în urma fertilizării in vitro, care a avut loc în octombrie 2010,  au fost implantaţi în uterul femeii în vârstă de 53 de ani în noiembrie 2012.

Intervenţia medical a avut loc la Clinica Mayo, iar doctorul Jani Jensen, care a realizat procedura, a declarat într-o emisiune a postului de televiziune ABC, citat de publicaţia Daily Mail, că întâmplarea fost un eveniment deosebit şi pentru ea.

„Nu este un lucru obişnuit ca o mamă să fie purtătoare de gestaţie pentru propriul copil. Totul a decurs bine pentru că bunica se bucură de o sănătate de invidiat, în ciuda vârstei, şi nu avusese probleme nici cu sarcinile din tinereţe. Gestul pe care l-a făcut pentru fiica ei este o dovadă a dragostei profunde pe care o mamă o poate purta copilului ei. Este incredibil ce a putut face această mamă pentru ca fata ei să poată avea copii“, a declarat medicul Jeni Jensen. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite