„Ora de Educaţie Rutieră“ se mută pentru o zi în parcarea Bucureşti Mall Vitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A patra ediţie „Ora de Educaţie Rutieră“ a ajuns în 130 de şcoli din Bucureşti
A patra ediţie „Ora de Educaţie Rutieră“ a ajuns în 130 de şcoli din Bucureşti

La încheierea anului şcolar de pe 15 iunie se termină şi a patra ediţie a proiectului „Ora de Educaţie Rutieră“, care a ajuns în 130 de şcoli din Bucureşti, adică în faţa a 25.000 elevi de clasele a III-a şi a IV-a. Pentru a sărbători succesul proiectului, Asociaţia EDIT, împreună cu Poliţia Română, organizează pe 2 iunie, ora 11.00, un eveniment dedicat copiilor, dar şi părinţilor.

Sub umbrela celor trei cuvinte cheie ale proiectului, #implicare #siguranţă #responsabilitate, în parcarea Bucureşti Mall Vitan vor avea loc workshop-uri de educaţie rutieră, atelier de desen, tombole cu premii, face painting şi demonstraţii auto cu piloţii campioni V. Porcisteanu şi A. Grigore.  

Cu toate că publicul ţintă este format din copii, dorinţa organizatorilor este să ajungă şi la părinţii acestora, care sunt de fapt şoferi şi pentru care regulile de circulaţie ar trebui sa conteaze cel putin la fel de mult ca pentru cei mici (care au rol de pietoni sau pasageri). 

Pe lângă supereroii din viaţă reală, adică domnii poliţişti, la eveniment vor fi prezente şi personajele Batman & Minnie, cu care micuţii pietoni îşi vor putea face poze. 

educatie rutiera
poster ora de educatie rutiera
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite