Femeile care se masturbează pierd şansa la mântuire, afirmă un autor creştin: „Demonii sexuali vă vor face să vă masturbaţi chiar şi când nu vă doriţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autor creştin a băgat spaima în femei, avertizându-le că masturbarea le oferă, negreşit, un bilet spre Iad. Bărbatul susţine că jucăriile sexuale sunt instrumentele Diavolului şi cea mai uşoară cale de a-l invoca pe Satan.

Mack Major, autor al cărţii „Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons“, avertizează femeile de pretudindeni că masturbarea este păcatul care le va deschide, garantat, porţile Iadului. Potrivit bărbatului, un creştin devotat, „prea multe femei cu credinţă pierd şansa la mântuire din cauză că se masturbează“.

„Dildo-urile şi toate celelalte jucării sexuale au fost folosite vreme de mii de ani în ritualuri sexuale demonice. În acest mod îşi  slujeau multe societăţi păgâne din antichitate zeii demonici “, scrie Major, care susţine că nu este nimic normal în a te autosatisface şi că orice creştin care are o altă părere ar trebui să se simtă ruşinat. 

Mack Major aminteşte, pentru a-şi justifica convingerile, de un zeu mai puţin cunoscut al fertilităţii din mitologia greacă, pe nume Priapus (foto). Acesta se bucura de foarte mare popularitate în Pompeii, unde era subiectul a numeroase picturi şi statui. Venerarea lui Priapus, reprezentat ca un zeu scund cu un penis uriaş aflat mereu în erecţie, includea ritualuri erotice de tot felul şi orgii sexuale. De fapt, conform lui Major, preaslăvirea lui Priapus a atras nenorocirea care s-a abătut asupra oraşului Pompeii, întreaga civilizaţie a acestuia fiind înghiţită de lava unui vulcan care a erupt în mod neaşteptat. 

image

Bărbatul a mai declarat, prin intermediul portalului „Eden Decoded“, că jucăriile sexuale pot deschide „uşa” între Iad şi cei care le folosesc.

Sunt convins că multe dintre cei care citesc aceste rânduri deţin jucării erotice. Şi fie că vreţi să acceptaţi acest lucru, fie că nu, cât timp le veţi avea în casă, le veţi oferi demonilor ocazia să vă controleze viaţa după bunul plac, dar şi să vă chinuie, spune bărbatul, care a adus în repetate rânduri în discuţie subiecte sexuale în articolele publicate pe portalul amintit.

Într-o altă postare, de pildă, acesta a avertizat printr-un citat publicat iniţial într-o altă carte a sa, „Hedonism: Destroying Demonic Sexual Strongholds“, că există demoni sexuali care pot fi invocaţi prin masturbare, potrivit publicaţiei americane „Huffington Post”.

„Prin masturbare, puteţi invoca demoni sexuali care se vor ataşa de voi. După ce se întâmplă acest lucru, este foarte greu să scăpaţi de ei. Vă vor face să vă masturbaţi chiar şi atunci când nu vă doriţi asta. Veţi fi stăpâniţi de o poftă nestăvilită de a vă juca cu propriile organe sexuale şi doar orgasmul vă va elibera, dar numai temporar“, a scris acesta, precizând că demonii sexuali pot atrage şi alte spirite necurate. 

În ciuda argumentelor lui Mack Major, oamenii de ştiinţă nu îi susţin teoriile apocaliptice. De fapt, experţii medicali susţin că masturbarea este sănătoasă atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor. Doctor Lauren Streicher, profesor asociat de obstetrică şi ginecologie la Universitatea Northwestern, a enumerat pentru „Huffington Post“ beneficiile masturbării, printre care calmarea durerii, eliberarea de stres şi un somn mai bun. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite