Dragostea nu are vârstă. Cuplurile pentru care diferenţele de zeci de ani nu contează

0
0
Saneie, un băiat de nouă ani, împreună cu soţia de 62 de ani FOTO: Captură YouTube
Saneie, un băiat de nouă ani, împreună cu soţia de 62 de ani FOTO: Captură YouTube

Diferenţele de vârstă de câteva decenii nu par să fie o piedică în calea iubirii. Recordul îl deţine un cuplu somalez în care soţul este cu 95 de ani mai în vârstă decât soţia.

Un băiat în vârstă de nouă ani din Africa de Sud a devenit recent cel mai tânăr mire din lume după ce s-a căsătorit cu o femeie de 62 de ani, potrivit publicaţiei britanice The Mirror. Proaspăta soţie, Helen Shabangu, are deja cinci copii, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani.

A fost dorinţa băiatului ca această nuntă să aibă loc, el motivând că strămoşii i-au spus să se căsătorească şi să urmeze tradiţia sud-africană. „A fost foarte bucuros să se căsătorească. Nu i-a fost ruşine deloc“, a declarat mama baiatului.

Şi mai ciudat este că la ceremonie a asistat şi soţul oficial al femeii, în vârstă de 66 de ani. „Eu şi copiii mei nu avem nimic împotriva acestei căsătorii. Nu-mi pasă ce crede lumea“, a spus bărbatul.

cupluri

Cu toate că pe Saneie Masilela - băiatul de nouă ani - şi Helen Shabangu îi despart 53 de ani, ei nu deţin recordul pentru cea mai mai diferenţă de vârstă în cuplu. În top se clasează somalezul Ahmed Muhamed Dore, a cărui soţie avea 17 ani în 2009, când s-au căsătorit, iar el – 112 ani. Tânăra Safia Abdulleh ar putea să-i fie foarte uşor strănepoată, dacă ne gândim că diferenţa de vârstă dintre ei este de 95 de ani. Bărbatul are 13 copii cu soţiile anterioare.

cupluri

Ahmed avea 112 ani când s-a căsătorit cu Safia, de 17 ani

Că iubirea nu are vârstă o demonstrează şi un american în vârstă de 31 de ani atras iremediabil de femeile ajunse la vârsta pensionării. În prezent, barbatul are o relaţie cu o femeie de 91 de ani. „Partea fizică a relaţiei noastre este minunată. Eu mă uimesc pe mine, el mă uimeşte“, a marturisit femeia într-un interviu.

Aceeaşi diferenţă de vârstă de şase decenii este şi între Hugh Hefner şi Crystal Harris. Fondatorul revistei Playboy avea 86 de ani, iar modelul, doar 26 când s-au căsătorit în secret, în 2012.

cupluri

Hefner (acum 88 de ani), fondatorul revistei Playboy, s-a căsătorit în secret cu modelul Crystal Harris (28 de ani)

Israela şi Irinel au stabilit recorduri româneşti

Israela şi Liviu formează unul dintre cele mai controversate cupluri de pe meleagurile mioritice. Cei doi şi-au unit destinele în 2008, când ea avea 68 de ani, iar el – 38 de ani. Diferenţa de 30 de ani dintre ei a scandalizat atunci opinia publică, dar cuplul a demonstrat că iubirea nu are vârstă când şi-a reînnoit, în acest an, jurămintele de dragoste.

cupluri

Între Israela şi Liviu este o diferenţă de 30 de ani

O diferenţă de trei decenii era şi în cuplul Irinel şi Monica Columbeanu, iar divorţul lor dovedeşte că, totuşi, vârsta contează într-o relaţie. Cei doi s-au căsătorit în 2006, când ea avea 18 ani, iar Irinel, 49 de ani şi au divorţat în 2006.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite