Doi mici factori care previn divorțul: „Asta creează dificultăți”. Perechile de zodii predispuse la despartire

0
Publicat:

Dragostea unește destine într-un mod misterios, de cele mai multe ori, dar experții în relații ne învață micile trucuri care țin flacăra aprinsă.

Viaţa de cuplu. Foto: shutterstock
Viaţa de cuplu. Foto: shutterstock

Se poate întâmpla ca relația să înceapă să scârție, după o anumită perioadă, iar partenerii să ajungă în pragul divorțului. Nefericitul eveniment poate fi evitat, însă, dacă apelați la anumite „trucuri”.

Iată două lucruri pe care le puteți face pentru a preveni divorțul

Experta în relații Melanie Gorman, autoarea și creatorul programului „Living the Spiral” Cathleen Miller, analistul comportamental Steven Sisler și antropologul biologic dr. Helen Fisher, au căzut de comun acord că aceste sfaturi sunt grozave pentru menținerea relației, potrivit yourtango.com.

În primul rând, află cine ești. Cunoaște-te și înțelege ce tip de personalitate ai. Mai târziu, împărtășește această informație cu partenerul tău, astfel încât să înțelegeți nevoile celuilalt și să puteți lucra împreună pentru a satisface aceste nevoi.

Respectă faptul că nu ești copie fidelă a celui de lângă tine și că oamenii sunt diferiți. Înțelege că partenerul tău nu este asemenea ție în multe privințe. Nu-l forța pe partener să trăiască viața la fel ca tine. Respectă faptul că partenerul tău este diferit și bucurați-vă împreună de toate momentele.

Știi, problema este că nu vedem oamenii așa cum sunt”, explică Steven Sisler.

Îi vedem așa cum suntem. Asta creează dificultăți. Deci, trebuie să-i vedem așa cum sunt și să respectăm diferențele dintre noi și să ne dăm seama că nu fac asta pentru că încearcă să enerveze, ci pentru că asta sunt. A fi într-o relație înseamnă acceptarea celuilalt, cu defectele lui cu tot. Asta ține și de încredere, încredere că nu te vor răni și că ei simt același lucru despre tine și că vor continua să te susțină și iubească. Dragostea este o alegere și este o alegere care trebuie făcută în fiecare zi”, adaugă Sisler.

Perechi de zodii cu o mare predispoziţie către divorţ

Compatibilitatea lor sexuală este greu de găsit la alte zodii, dar problemele apar deoarece ambele sunt semne greu de schimbat. Din fericire, ei ar putea să evite divorţul dacă privesc cu seriozitate depăşirea problemelor de comunicare.

Berbec şi Balanţă

Berbecul şi Balanţa pot declanşa un foc al pasiunii foarte puternic. Acest sentiment poate fi suficient de puternic pentru a duce la căsătorie, dar pe parcurs s-ar putea confrunta cu bariere destul de greu de depăşit. Pentru a împiedica apariţia problemelor, astrologii le recomandă să lucreze la comunicare. Din fericire, ei ar putea să evite divorţul dacă privesc cu seriozitate depăşirea problemelor de comunicare, scrie bustle.com.

Taur şi Scorpion

Aceşti doi nativi se atrag ca doi magneţi, bucurându-se de evoluţia împreună. Compatibilitatea lor sexuală este greu de găsit la alte zodii, dar problemele apar deoarece ambele sunt semne greu de schimbat. Pentru ca această relaţie să evolueze, unul din parteneri trebuie să se sacrifice şi să se transforme pentru a se potrivi dorinţelor şi nevoilor celuilalt. Ceea ce este mai uşor de spus decât de făcut. Având în vedere că niciunuia nu-i este comod să se schimbe, acest obsacol poate fi greu de depăşit.  

Gemeni şi Peşti

Gemenii şi Peştii sunt atraşi unul de celălalt datorită pasiunilor comune. Iubesc aventura şi sunt extrem de curioşi. Din păcate, stilurile lor diferite de a comunica pot sabota o conexiune pe termen lung.  Gemenii sunt fericiţi să exploreze şi să comunice cu partenerul, în timp ce Peştii sunt din lumea nonverbală şi trăiesc în eterul invizibil. Sunteţi conectaţi prin curiozitatea care vă caracterizează, deşi nu vorbiţi întotdeauna aceeaşi limbă. Peştii trebuie să înveţe să se exprime pe înţelesul Gemenilor pentru a evita neînţelegerile şi aşteptările nesatisfăcute.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite