Cum să-ţi decorezi casa de Crăciun. Atelier pentru părinţi şi prichindei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu mic, cu mare, românii sunt aşteptaţi să ia parte la atelierul de creaţie florală ce se va defăşura sâmbătă, de la ora 10.00, în Capitală, pentru a învăţa cum să-şi decoreze casa de Sărbători.

Cei care vor să aducă atmosfera de basm a Sărbătorilor în casele lor sunt invitaţi să-şi confirme prezenţa la un curs de creaţie, desfăşurat la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ şi susţinut de maeştrii atelierului de design floral „Splendor“.

Artiştii care vor susţine cursul de creaţie îi provoacă pe membrii familiei să experimenteze arta designului şi a practicilor hand-made, ajutându-i să realizeze coroniţe din brad, decorate cu globuri, fundiţe, beţe de scorţişoară, conuri de brad şi felii de portocale.

Preţul participării este de 150 de lei pentru doi părinţi sau doi bunici şi un copil şi de 200 de lei pentru doi părinţi sau doi bunici, cu doi copii. Un adult însoţit de doi copii trebuie să achite o taxă de participare de 150 lei, în timp ce adultul venit alături de un singur prichindel va achita 110 lei.

Aranjamentele florale realizate rămân participanţilor, în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării aranjamentului şi coroniţei.

Rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Cadoul visat de Crăciun vine pe banda de bagaje de la aeroport 

Cele mai frumoase târguri de Crăciun  

FOTO VIDEO Festivalul Brazilor de Crăciun din 2013: invitaţii au donat 150.000 de euro pentru copiii nevoiaşi 

 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite