Cele mai ridicole motive pentru care copiii au făcut adevărate crize de plâns: confesiunile amuzante ale părinţilor VIDEO

0
0

Orice părinte ştie că un copil poate face adevărate crize de plâns din motive aparent minore, dar care pe el îl supăra foarte mult. Astfel, mai mulţi părinţi au povestit pe reţeaua socială Tumblr câteva din cele mai ridicole motive pentru care copiii lor nu se mai puteau opri din plâns.

Blogul de pe Tumble intitulat „Motive pentru care copilul meu plânge” s-a bucurat de un uriaş succes. Ideea îi aparţine lui Greg Pembroke, care a creat blogul în anul 2013, cu doar câteva poze şi motive amuzante pentru care copiii lui făceau crize de plâns. La scurt timp, acest blog a devenit un adevărat fenomen, mii de părinţi completându-l cu propriile lor povestiri, scrie Daily Mail.

image

Astfel, aflăm că un copil a făcut o criza de plâns pentru că tatăl nu l-a lăsat să bea bere din sticla lui. O fetiţă a intrat cu picioarele în closet şi a mai vrut să iasă, iar când părinţii au vrut să o scoată a început să plângă.

O altă fetiţă a început să urle după ce fratele ei s-a aşezat lângă ea la masă ca să mănânce, iar un copilaş mai mare a izbucnit în plâns după ce a aflat că Darth Vader, personajul său preferat, este de fapt un erou negativ în film.

Desigur, alţii copii au izbucnit în plâns pentru că nu au vrut să mănânce, pentru că li s-a cerut să se spele pe mâini sau pentru că nu reuşeau să deschidă cadoul împachetat.

Poate cel mai ciudat şi amuzant motiv pentru care un copil a început să plângă este următorul: un băieţel a întrebat când o sa fie din nou bebeluş, iar mama lui i-a spus că niciodată. Răspunsul ei l-a făcut să plângă în hohote.

Şi pe YouTube există numeroase filmuleţe care surprind crizele de istorie pe care la fac cei mici, din diferite motive. Iată un exemplu mai jos, unde fetiţa începe să plângă pentru că mama nu vrea să-i cumpere o jucărie scumpă.

Poveştile completează astfel blogul, cu imagini ale copiilor plângăcioşi din China, Australia şi alte ţări din întreaga lume.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite