Cele mai ciudate ritualuri sexuale din toate timpurile: consumul spermei, masturbarea în numele divinităţii sau sex pentru atragerea norocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masturbarea era considerată un act divin în Egiptul antic, urmare a 
convingerii că lumea a fost creată de zeul Atum care şi-a slobozit 
sămânţa pe Pământ. Foto playbuzz.com
Masturbarea era considerată un act divin în Egiptul antic, urmare a convingerii că lumea a fost creată de zeul Atum care şi-a slobozit sămânţa pe Pământ. Foto playbuzz.com

Sexul este un subiect tabu in unele civilizatii, insa unele popoare practica anumite obiceiuri care par de-a dreptul socante. Ceea ce pentru o cultura este un lucru şocant, pentru alta este traditie sfanta.

In societatea contemporană sexul nu mai este de mult un subiect tabu. Sexualitatea este o latură esenţială a umanităţii, adesea aflată în strânsă legătură cu partea spirituală, astfel explicându-se tradiţiilor şi ritualurilor de-a dreptul bizare din anumite colţuri ale lumii, unele existente şi astăzi.

Egipt

Masturbarea era considerată un act divin în Egiptul antic, urmare a convingerii că lumea a fost creată de zeul Atum care şi-a slobozit sămânţa pe Pământ. Faraonii obişnuiau să practice un ritual care simboliza creaţia, masturbându-se în timpul unor ceremonii publice, apoi ejaculau în Nil pentru a se asigura că nivelul fluviului nu va fi afectat de secetă . De asemenea, în timpul sărbătorii închinate lui Min, zeul fertilităţii masculine, egiptenii se masturbau în public pentru a-i aduce astfel mulţumire pentru potenţă sau întreţineau relaţii sexuale cu diferiţi parteneri, la întâmplare, scrie playbuzz.com. 

India

ritualuri sexuale playbuzz.com

„Ghotul” este un ritual la care participă atât bărbaţii cât şi femeile. Se cunosc, cântă, dansează şi fac... sex. Noaptea, se lasă cu orgii sexuale. Fetele beua o bautură din plante cu efect contraceptiv,  pentru a evita sarcina, iar apoi îşi aleg partenerii sexuali diferiţi în fiecare noapte. Dacă băutura pe bază de plante nu funcţionează, iar una dintre fete rămâne însărcinată, întregul sat va adopta copilul, deoarece nimeni nu stie cine este tatăl.

Mardudjara, Australia

ritualuri sexuale playbuzz.com

O tradiţie existentă în tribul aborigen Mardudjara, din Australia, implică circumcizia, în trecerea de la adolescenţă la viaţa de adult. Însă partea cu adevărat bizară este că prepuţul trebuie mâncat de viitorul bărbat, după ce a fost îndepărtat. La vârsta de 10 ani, băieţii sunt luaţi şi supuşi la un astfel de ritual. Penisul lui este tăiat pe partea de dedesubt, iar sângele rezultat este picurat în foc.  Pentru tot restul vieţii sale, bărbatul urinează pe partea de jos a penisului.

Indonezia

ritualuri sexuale

In timpul festivalului Pon, participanţii călătoresc spre un munte sacru de pe insula Java pentru a efectua o ceremonie de atragere a norocului prin sex. Aceştia trebuie să-şi petreacă noaptea făcând sex cu orice altă persoană, mai puţin partenerul. Se spune că dorinţele vor deveni realitate numai în cazul în care aceştia fac sex cu aceeaşi persoană, la toate cele şapte sărbători care se organizează pe tot parcursul anului.

Sambian, Australia

ritualuri sexuale playbuzz.com

  În tribul Sambian băieţii sunt luaţi de lângă mame când împlinesc vârsta de şapte ani şi următorii zece ani trăiesc numai printre bărbaţi. Pe parcursul celor zece ani, pielea este strapunsă pentru a elimina orice contaminare provocata de către femei. Ei consumă trestie de zahar pentru a suporta sângerările nazale şi vărsăturile, care le sunt provocate din acelaşi motiv, şi beau sperma bărbaţilor pentru a-şi creşte forţa şi potenţa sexuală. Atunci când se întorc în societate, continuă să îşi provoace sângerări nazale, pentru a reflecta ciclurile periodice ale soţiilor.

Wodaabe, Nigeria

ritualuri sexuale

Prima căsătorie a unui membru al tribului este aranjată de către părinţi în timpul copilăriei. Însă, la festivalul anual Gerewol, aceştia se îmbracă în costume colorate şi folosesc machiaj, iar apoi încearcă să-şi scoată în evidenţă dinţii, chipul şi trăsăturile. Spre deosebire de prima căsătorie formală, această unire se numeşte "căsătorie de dragoste."

Trobriand, Papua, Noua Guinee

ritualuri sexuale

Membrii acestui trib sunt recunoscuţi pentru vrăjile magice pe care şi le transmit de-a lungul generaţiilor.  Ei încearcă să inducă sentimente erotice sau să înfrumuseţeze o persoană. Vrăjile de frumusete sunt făcute în ulei de nucă de cocos, în cele din urmpă acesta fiind aplicat pe piele. De asemenea, tribul este cunoscut pentru începerea activităţii sexuale la o vârstă fragedă. Deseori, fetele au primul contact sexual la vârsta de 6 până la 8 ani, în timp ce băieţii încep de la 10 ani.

Foto playbuzz.com

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite