Cele mai bune poziţii Kama Sutra: jocuri erotice şi stiluri inedite de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe cupluri nu acordă atenţia necesară reaprinderii pasiunii în viaţa sexuală. Fie se complac în abordarea monotonei poziţii „misionarul“, fie uită complet de plăcere şi trăiesc momente intime din ce în ce mai rar. Pentru cei care se confruntă cu astfel de situaţii, Kama Sutra conţine câteva poziţii ieşite din comun.

Toţi cei care doresc să-şi îmbunătăţească relaţia de cuplu ar trebui să ţină cont de câteva sfaturi oferite în cel mai cunoscut manual de sex, care vă poate face să reaprindeţi pasiunea în cuplu. Textul indian ce poartă numele „Kama Sutra“ este cel mai renumit manual erotic, fiind considerat „Biblia sexualităţii“. Acesta pune accentul pe sfaturi practice, menite să ofere idei de satisfacere a partenerilor, scrie cosmopolitan.in.

Uitaţi de poziţia misionarului sau doggy style şi încercaţi recomandările Kama Sutra:

Podul

image

Pregătiţi-vă pentru a încerca o poziţie senzuală de yoga. Aşezaţi-vă în poziţia pe care o practicaţi şi la ora de sport, podul, invitând partenera să se aşeze deasupra. Tot ce trebuie să faceţi este să vă mişcaţi pentru a vă provoca plăcere.

Hidrant de incendiu

Exact ca în imagine, partenerul trebuie să stea în picioare, oferind sprijin iubitei. Aceasta are o poziţie ceva mai dificilă. Dacă a exersat statul în mâini la orele de sport, probabil o să se descurce bine.

Pasajul

image

Femeia stă pe spate, ridicând picioarele şi şoldurile în aer. Partenerul ei trebuie să se aşeze cu spatele la aceasta şi să se aplece suficient cât să facă posibilă penetrarea, mişcându-se circular. Pe lângă satisfacţie, această poziţie poate ţine locul şi exerciţiilor pentru abdomen.

Erotic V

image

Bărbatul stă în picioare în faţa partenerei, aceasta ridică picioarele în formă de V, prinzându-se de umerii lui. Este cât se poate de simplu!

Actul echilibrului

image

Bărbatul stă în genunchi, puţin aplecat. Partenera se aşază deasupra, trăgând genunchii spre piept. Conform manualului, din această poziţie bărbatul trebuie să poată controla mişcările.

Titirez

Bărbatul trebuie să stea în cap, fără a-şi folosi mâinile, ţinând picioarele desfăcute. În timp ce femeia se aşază deasupra, ţinându-se de partener, în încercarea de a se echilibra. Deşi manualul recomandă ca bărbatul să se învârtă, nu ştim cât de mult succes poate avea această practică.

image
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite