Ce spun fanteziile sexuale despre tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îţi imaginezi că eşti o femeie pudică şi inocentă, care este cucerită de
 un bărbat? Atunci este posibil ca fantezia să se traducă prin nevoia de
 dragoste, de posesivitate, de dominare.
Îţi imaginezi că eşti o femeie pudică şi inocentă, care este cucerită de un bărbat? Atunci este posibil ca fantezia să se traducă prin nevoia de dragoste, de posesivitate, de dominare.

În visele tale nocturne „deocheate“ stau încifrate tot felul de mesaje personale, despre cum îţi vezi relaţia, partenerul şi, mai ales, despre ce-ţi lipseşte în intimitate. Nu le ascunde şi profită din plin de imaginaţia ta sexuală, pentru ca momentele voastre de întâlnire pe plan erotic să fie aşa de pasionale precum îţi doreşti.

Dacă ai visa la o partidă de amor pe trecerea de pietoni din centrul oraşului, sub privirile a zeci de curioşi, asta nu înseamnă că ţi-ai dori cu tot dinadinsul să fii arestată pentru comportament indecent. Pe de altă parte, dacă ţi-ai imaginat că faci dragoste sub clar de lună, pe nisipul fin al unei insule exotice, în timp ce în urechi îţi susură încetişor valurile şi briza mării, chiar s-ar putea să tânjeşti după atenţie, relaxare şi un act mult mai romantic decât plictisul din fiecare seară.

Vrei ca el să fie mai îndrăzneţ

Îţi imaginezi că eşti o femeie pudică şi inocentă, care este cucerită de un bărbat? Atunci este posibil ca fantezia să se traducă prin nevoia de dragoste, de posesivitate, de dominare. Dacă vrei, poţi să pui în joc aceste dorinţe acasă cu partenerul tău. De exemplu, poate să te surprindă într-un loc neobişnuit şi să facă dragoste cu tine sau lasă-l să te lege de pat şi la ochi şi să te dezmierde pe tot corpul.

Te gândeşti cum ar fi dacă l-ai prinde cu o altă femeie

Această fantezie se poate traduce prin dorinţa de apartenenţă, de-a te simţi iubită şi toată numai a lui. Poţi să-i spui partenerului tău că ţi-ar plăcea să te ţină mai strâns în braţe, în timpul şi după ce aţi făcut dragoste, sau poţi să-l seduci tu, pretinzând că este un străin şi să-l faci să te dorească la nebunie, până când ajungi să te încolăceşti în jurul lui.

Mai multe semnificaţii ale fanteziilor sexuale găseşti pe clickpentrufemei.ro.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite