Care sunt cele 13 calităţi pe care bărbaţii le găsesc irezistibile la femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încrederea în sine şi naturaleţea sunt cele mai importante atuuri ale unei femei FOTO 123RF
Încrederea în sine şi naturaleţea sunt cele mai importante atuuri ale unei femei FOTO 123RF

Femeile care îşi pun baza în aspectul fizic pentru a atrage atenţia bărbaţilor ar trebui să ştie că frumuseţea exterioară păleşte în faţa altor calităţi care fac cu adevărat o femeie atrăgătoare. În continuare, vă prezentăm o serie de caracteristici de care sunt atraşi bărbaţii la o femeie.

1. Încrederea în sine

Marele poet german Goethe spunea că cei care se consideră atrăgători devin atractivi şi în ochii celorlalţi, lucru susţinut şi de unul dintre sex-simbolurile anilor ‘50, actriţa italiană Sophia Loren, care spunea că „nimic nu face o femeie mai frumoasă decât încrederea ei că este frumoasă.“

O femeie care se simte împăcată cu înfăţişarea ei are mult mai multe şanse să devină populară în rândul sexului opus decât o femeie frumoasă care se agită de fiecare dată când îi apare un mic coş pe nas. Femeile care au încredere în ele nu sunt niciodată critice cu ele în public. Ele emană energie şi sexualitate, lucruri pe care bărbaţii le apreciază, arată Bright Side.

2. Feminitatea şi fragilitatea

Bărbaţii tind să prefere feminitatea şi fetele care par neajutorate, cele care îl lasă pe bărbat să fie bărbat. Să câştige afecţiunea unei femei, să aibă grijă de ea şi să îi răspundă apelului de ajutor sunt lucrurile care îi fac pe bărbaţi să se simtă în elementul lor şi să se simtă puternici. Însă lucrurile nu trebuie duse în cealaltă extremă, pentru că nevoia de ajutor exagerată şi falsă va reuşi să-l irite pe bărbatul de lângă tine.

3. Bunătatea

Bunătatea şi calitatea de a fi pregătit să porţi de grijă, să preţuieşti şi să ierţi sunt lucruri care fac diferenţa între o femeie cu adevărat frumoasă şi o păpuşă frumoasă, dar lipsită de suflet. Să fii capabilă să vezi părţile bune din orice situaţie, să priveşti lumea cu ochi buni, să iubeşti şi să empatizezi sunt calităţi care te fac atrăgătoare, indiferent de felul în care arăţi. Este un lucru ştiut că pentru bărbaţii care caută o parteneră de-o viaţă, blândeţea şi bunătatea sunt calităţile care contează cel mai mult.

4. Independenţa

„Nu orice femeie se naşte frumoasă, dar dacă nu ajunge să fie frumoasă la 30 de ani este pur şi simplu proastă“, spunea Coco Chanel, care cu singuranţă nu se referea la operaţiile estetice.

Bărbaţii sunt în general fascinaţi de femeile ambiţioase, preferându-le în locul celor pasive şi dependente. O femeie cu adevărat atrăgătoare ştie mereu ce vrea, nu-şi pierde timpul căutând un ţap ispăşitor pentru greşelile sale, este stăpână pe viaţa ei, iar aceste lucruri o fac interesantă şi o companie plăcută.

5. Abilitatea de a trăi clipa

Femeile care ştiu să trăiască clipa, care sunt prezente în propriile vieţi şi care se bucură de fiecare moment sunt cele care atrag bărbaţii ca un magnet. Bărbaţii se simt foarte bine în societate în compania unei femei care se acceptă pentru ceea ce este şi se bucură de viaţă, indiferent de ceea ce se întâmplă. Vitalitatea, optimismul, abilitatea de a rezista tentaţiei de a-i critica pe alţii sunt calităţi care te fac să străluceşti din interior şi să te remarci din mulţime. 

6. Talentul de a scoate în evidenţă atuurile

O femeie îngrijită, elegantă, îmbrăcată cu bun-gust, care îşi cunoaşte punctele forte şi face tot posibilul să le accentueze va reuşi întotdeauna să impresioneze. Bărbaţilor nu le pasă dacă vestimentaţia urmează cele mai noi tendinţe în modă, dar observă întotdeauna când o rochie îţi pune în evidenţă formele.

7. Capacitatea de a fi o bună amfitrioană

Oricât le-ar displăcea unor femei să audă asta, să fii o gazdă bună este un criteriu important în lista lucrurilor pe care bărbaţii pun preţ. O femeie care ştie să gătească şi păstrează curăţenia în casă poate impresiona un bărbat prin faptul că reuşeşte să creeze o atmosferă călduroasă şi confortabilă. Pentru membrii sexului opus, o femeie care are grijă de casă întruchipează noţiunea de relaxare, linişte şi fericire în cadrul căminului.

8. Abilitatea de a îmbrăţişa fericirea

Bărbaţilor nu le plac femeile care se enervează uşor şi care sunt constant nemulţumite de ceva sau de cineva sau femeile care cred că alţi oameni sunt obligaţi să le le aducă fericirea. Pe de altă parte, să fii deschisă spre fericire, să-i preţuieşti pe cei din jur şi să observi aspectele pozitive ale vieţii te transformă într-o persoană pe care oricine şi-ar dori să o aibă alături.

9. Interesul arătat faţă de cel de lângă tine

Una dintre modalităţile sigure prin care poţi cuceri un bărbat este să-ţi arăţi interesul faţă de toate aspectele din viaţa lui. O demonstraţie de înţelegere sinceră şi naturală nu rămâne nicioadată neapreciată. În acelaşi timp, unei femei atrăgătoare n-ar trebui să-i fie frică să împărtăşească cu partenerul ei propriile dorinţe, fie acestea într-un restaurant sau în pat.

10. Abilităţile de comunicare

Bărbaţii caută compania unei femei deschise şi sociabile, cu care pot să întreţină o conversaţie interesantă, fără să facă pe atotştiutoarea. O femeie seducătoare este spirituală, dar niciodată de nedesluşit şi arată un real interes faţă de ce îi spune un bărbat, făcându-l să se simtă inteligent, inventiv şi impresionant. O femeie care ştie să asculte este înotdeauna o companie dezirabilă.

11. Graţia

Gesturile unei femei atrăgătoare sunt line şi graţioase, au o postură desăvârşită şi un mers captivant. Mişcările ei trădează încrederea în sine şi faptul că se simte bine în pielea sa. Felul în care îşi leagănă şoldurile în timp ce merge are un efect hipnotic asupra bărbaţilor.

12. Zâmbetul larg

Femeile care zâmbesc des şi au simţul umorului au şanse mai mari să atragă bărbaţii, decât cele care par tot timpul nemulţumite de ceva. Un zâmbet radiant nu este doar un semn al bunei-dispoziţii, ci reuşeşte să transmită energie şi vitalitate. Atunci când priveşte în ochii strălucitori şi plini de veselie ai unei femei frumoase, un bărbat vede în faţă promisiunea plăcerii şi a fericirii.

13. Naturaleţea şi sinceritatea

O femeie ademenitoare este naturală, deschisă şi fără complexe. Bărbaţii sunt atraşi de sinceritate. Nu trebuie să te prefaci niciodată că deţii calităţile câştigătoare, ci mai degrabă să încerci să le cultivi. Fără îndoială, toate caracteristicile de mai sus sunt imporante pentru a ne face populare şi aractive, însă adevărata cheie pentru împlinirea de sine stă în abilitatea de a fi noi însele. Doar acceptând adevărata noastră natură, vom reuşi să întâlnim acea persoană specială căreia îi eşti destinată.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite