Articol publicitar

Vezi magazinul Plintaonline.ro! – Face alegerea pardoselii uşoară

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pardoseala

Nimic nu se compară cu liniştea pe care ţi-o oferă o casă frumoasă, în care atmosfera este creată şi de o pardoseală elegantă, de înaltă calitate.

În ziua de azi, mulţi oameni consideră că investiţia într-un parchet bun, de brand, este mare. Într-adevăr, am putea spune că o astfel de pardoseală nu este o plăcere ieftină, însă dacă se optează pentru parchetul laminat de marcă din magazinul Plintaonline.ro, atunci vei vedea diferite modele la cele mai competitive preţuri de pe piaţă. 

Pardoseala este elementul final de design interior al oricărei încăperi şi trebuie să fie frumoasă şi de calitate foarte bună. Mulţi producători aduc în atenţia consumatorilor colecţii mari de parchet laminat în diverse texturi şi culori, care imită diferite tipuri de lemn. Preţul parchetului depinde de calitatea produsului şi de producător. În general, pardoseala de top, care este de calitate Premium, va fi mai scumpă. 

În 2022, găsirea unui model de parchet care să se potrivească cu stilul de interior al locuinţei poate fi uneori destul de dificilă, având în vedere oferta vastă la pardoseli şi preţurile din ziua de azi.

Vrei să îţi amenajezi casa, la un preţ accesibil, cu o pardoseală laminată, ce îndeplineşte cerinţele de calitate?

Pardoseala

Pentru asta îţi sugerăm să intri pe plintaonline.ro pentru a descoperi aici o gamă adecvată pardoseli de brand (cum ar fi de exemplu Egger, Kronopol, Kronotex, Swiss Krono) şi plinte pentru toate tipurile de parchet (din MDF, PVC, din lemn, duropolimer, UPVC, Durotec, videlit).

În ziua de azi, pardoseala de brand este considerată de calitate excelentă. În general, este greu de menţionat care sunt cele mai bune mărci de parchet laminat, însă mulţi consumatori au fost mulţumiţi de pardoselile Egger, Tarkett care sunt potrivite şi pentru instalarea sistemelor de încălzire prin pardoseală. De asemenea, consumatorii au apreciat şi anumite tipuri de pardoseli care sunt rezistente la apă, ca de exemplu:

  • Parchetul Kronotex Aqua Robusto
  • Parchetul Swiss Krono
  • Pardoseala laminată Egger Aqua+
  • Parchetul laminat Cassen.

Aceste pardoseli laminate cu proprietăţi hidrofuge bune sunt preferate de consumatori şi au un aspect autentic de lemn natural. Aceşti producători, în care clienţii au mai multă încredere, au oferit mereu produse de înaltă calitate şi nu au dezamăgit.

Pardoseala laminată este aleasă de mulţi oameni în prezent, pentru că are un preţ accesibil şi este un produs care face faţă utilizării active. Unele tipuri de pardoseli laminate de categorie superioară sunt puţin mai scumpe, dar investiţia merită având în vedere faptul că amenajarea locuinţei o faci chiar şi pentru întreaga viaţă. Producătorii recomandă în general parchetul laminat de calitate pentru că acesta are caracteristici importante şi asigură confortul necesar în casă.

Prin urmare, dacă vrei să faci o schimbare în casă, merită să te gândeşti la acest produs şi să decizi asupra mai multor detalii de luat în considerare.

Pardoseala

Magazinul Plintaonline.ro are diferite modele şi culori de parchet, dar şi plinte diverse. Poţi alege parchetul potrivit ţinând cont de stilul şi mărimea spaţiului de locuit, de culoarea pereţilor, tipul de mobilier, aspectul elementelor de decor, etc.

În magazin vei găsi şi accesoriile potrivite pentru parchet, cu ar fi:

  • Plinte MDF care sunt ideale pentru parchetul laminat
  • Plinte simple, elegante, plinte albe sau din altă culoare, ce se asortează excelent cu pardoseala
  • Plinte din duropolimer care au spaţiu special pentru trasarea cablurilor în casă
  • Plinte decorative care au partea superioară sculptată
  • Plinte din PVC recomandate pentru podele acoperite cu gresie, din băi şi bucătării
  • Plinte din Polimer Dur Videlit care sunt apreciate pentru rezistenţa lor la umiditate.

Alegerea plitelor se face în funcţie de tipul de pardoseală, impactul senzorial al materialelor, culoarea şi luciul lor.

De asemenea, acest magazin are şi alte produse de decor, cum ar fi: scafe tavan, cornişe tavan, profile bandă LED, brâuri decorative. Toate produsele sunt de bună calitate, accesibile ca preţ şi asigură un decor plăcut în încăpere.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite