Un turist arab bogat şi-a adus la Londra patru maşini de lux aurite: cât costă bolizii cu care face paradă pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii plini de bani care vin în vacanţă la Londra nu se mulţumesc să închirieze o maşină, ci îşi aduc de acasă automobilele de lux. Este cazul unui bărbat din Arabia Saudită care a făcut paradă cu patru bolizi auriţi.

Capitala Marii Britanii a devenit un fel showroom de prezentare pentru maşinile luxoase ale turiştilor din Arabia Saudită, cel mai recent exemplu fiind un om de afaceri care şi-a adus la Londra nu mai puţin de patru autovehicule, toate aurite, estimate la peste un milion şi jumătate de euro.

Unul dintre modelele observate în zonele centrale ale Londrei, în faţa hotelurilor şi magazinelor de lux, este Mercedes G63, cu şase roţi, în valoare de 463.000 de euro, deşi maşina de teren nu-i era necesară şoferului ca să se descurce pe străzile metropolei londoneze.

Din flota auto a turistului saudit face parte şi un spectaculos Lamborghini Aventador SV (foto jos), de 438.000 de euro, una dintre cele mai rapide maşini din lume, notează The Sun.

image

FOTO Daily Mail 

Pe lângă cele două maşini sport, bogătaşul şi-a adus şi două automobile clasice, de asemenea suflate cu aur, un Rolls Royce Phantom Coupe (foto jos), care costă 438.000 de euro, dar şi un Bentley Flying Spur, la 275.000 de euro.

image

FOTO Daily Mail 

Venirea primăverii reprezintă pentru bogătaşii arabi startul sezonului în care îşi pot etala maşinile de la producători celebri, de sute de mii de dolari.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite