YouTube blochează la nivel global toate canalele media ruseşti finanţate de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Youtube
Youtube

Youtube a anunţat că blochează, la nivel global, toate canalele media ruseşti finanţate de stat. Măsurile vor fi aplicate "începând de acum".

Conform unui comunicat de la Youtube, platforma afirmă că interzice conţinutul care neagă, minimizează sau trivializează evenimentele violente bine documentate. Aceste măsuri intră în vigoare de acum fiind blocate şi canalele care se asociază cu mass-media rusă finanţată de stat, la nivel global.

”Regulile comunităţii noastre interzic conţinutul care neagă, minimizează sau trivializează evenimentele violente bine documentate, aşadar eliminăm conţinutul despre invazia Rusiei în Ucraina, care încalcă această politică. În conformitate cu aceasta, începând de acum, blocăm şi canalele YouTube asociate cu mass-media rusă finanţată de stat, la nivel global”, se arată în comunicatul emis de Youtube. 

Compania a anunţat, vineri, că a început să blocheze canalele Youtube RT şi Sputnik din Europa. 

”Am întrerupt monetizarea şi am limitat semnificativ recomandările pentru canalele media finanţate de stat din Rusia. Ambele acţiuni sunt globale şi nedefinite. Echipa noastră de încredere şi siguranţă a lucrat pentru a elimina rapid conţinutul care încalcă drepturile. Am eliminat sute de canale şi mii de videoclipuri pentru încălcarea regulamentului comunităţii, inclusiv politicile noastre privind practicile înşelătoare şi dezinformarea”, se precizează în comunicat.

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite