Viitorul laptop Microsoft ar putea fi un Surface pe care îl iei peste tot cu tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria Surface de la Microsoft oferă, în prezent, poate cel mai bun laptop (convertibil) cu Windows. Iar compania vrea să ofere acum şi o versiune ultraportabilă.

Chiar dacă Google n-a dat lovitura cu Chrome OS sau laptopurile Chromebook, Microsoft crede că e o piaţă acolo. Sau e o piaţă acolo unde Apple a lansat MacBook Air în 2008 şi MacBook recent. Acestea sunt laptopuri ultraportabile, rezonabile ca performanţă pentru sarcini cotidiene şi cu o autonomie bună. Astfel, Microsoft ar lansa un Surface de 13,5 inci.

Până la evenimentul oficial nu se ştie nimic de procesor sau versiunea de Windows folosită, deşi se zvoneşte că e una adaptată hardware-ului mai slab (Windows 10 S). Totuşi, ar avea 1,25 de kilograme şi foarte subţire: 14,47mm grosime în partea din spate şi 9,9mm în cea din faţă. Ecranul ar avea şi un raport al aspectului de 3:2, faţă de 16:9 al primului Surface. Rezoluţia va fi full HD.

Deocamdată, MacBook de la Apple e un laptop cât o tabletă, cu ecran de 12 inci Retina, procesor mai slab decât pe notebook-urile obişnuite, dar gândit pentru cei care au nevoie de mai mult decât o tabletă, dar de mai puţin decât un laptop. Şi e uşor. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite