Viitorul iPhone nu va fi doar mai bun, ci va avea şi o carcasă roz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 6S ar putea sosi şi într-o variantă roz
iPhone 6S ar putea sosi şi într-o variantă roz

După ce a oferit date de lansare pentru Apple Watch, Apple se va concentra acum pe viitoarea generaţie a iPhone-ului. Acesta va fi probabil un upgrade a generaţiei anterioare şi va avea o culoare surprinzătoare.

Potrivit „The Wall Street Journal“, viitorul iPhone, probabil se va numi iPhone 6S, va avea un ecran care va reacţiona la tehnologia Force Touch. Aceasta a fost implementată în trackpad-ul de pe noul MacBook şi înseamnă că display-ul va simţi mai multe puncte de presiune şi va avea un feedback mult mai realist pentru utilizatori.

Tehnologia este implementată şi în Apple Watch şi permite ceasului să diferenţieze între câteva atingeri, pentru a reacţiona diferit. Practic, noul iPhone ar putea avea mai multe comenzi implementate, în funcţie de cât de tare apăsăm. Tehnologia Force Touch ar putea fi introdusă în butonul central al telefonului.

Sursele „WSJ“ arată că iPhone-ul va avea aproape acelaşi design, deoarece Apple nu face schimbări mari decât o dată la doi ani. De asemenea, ecranele vor avea aceeaşi rezoluţie. Însă carcasa ar putea avea şi culoarea roz, ceea ce ar putea fi uriaş pentru piaţa din Asia. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite